Η Tresor Hotels & Resorts στην έκθεση τουρισμού ΙΤΒ

Στη μεγαλύτερη ταξιδιωτική έκθεση του κόσμου την ITB που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Βερονίλο, συμμετέχει η ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα Trésor Hotels & Resorts.

Με δικό της corner, μέσα στο περίπτερο του ΕΟΤ, η αλυσίδα θα παρουσιάσει τα ξενοδοχεία – μέλη της. Με περισσότερα από 20 luxury boutique hotels, στους πιο δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, η Trésor Hotels & Resorts, δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της έκθεσης να κερδίσουν πακέτα εμπειρίας στα ξενοδοχεία της αλυσίδας της. Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια είναι η εγγραφή στο πρόγραμμα πιστότητας TClub.

H Trésor Hotels & Resorts αποτελεί την συλλογή ελληνικών boutique ξενοδοχείων. Πρωταρχικός της στόχος για το 2013, αποτελεί η διεθνής επέκταση των δραστηριοτήτων της, μέσω της προσέλκυσης νέων ξενοδοχείων, σε Ιταλία, Τουρκία και Κύπρο. Ο κ. Πάνος Πανταζόπουλος, γενικός διευθυντής της εταιρίας, δήλωσε: «Σκοπός της παρουσίας μας στην ITB Berlin, είναι αφενός η ενίσχυση της παρουσίας μας σε διεθνές επίπεδο, μέσω της δικτύωσης με Γερμανούς tour operators και media, αλλά και η ενδυνάμωση του προγράμματος πιστότητας, TClub, με την προσέλκυση 5.000 μελών».