Νέο βραβείο για την Etihad

Η Etihad Airways, βραβεύθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως «Η Ταχύτερα Αναπτυσσόμενη Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή» κατά τη διάρκεια του 13ου Συνεδρίου Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Το βραβείο αναγνωρίζει την ταχεία και επιτυχημένη ανάπτυξη της Etihad Airways τους τελευταίους 12 μήνες που συνοδεύεται από την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταξύ της Ελλάδας, της Μέσης Ανατολής και όλου του δικτύου της αεροπορικής εταιρείας. Περισσότεροι από 150 επαγγελματίες του ταξιδιωτικού κλάδου, διευθυντές Ανθρώπινων Πόρων, υπεύθυνοι εγκαταστάσεων και ταξιδιωτικοί πράκτορες μικρομεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων που ανήκουν στον κλάδο του ελληνικού travel management ψήφισαν για το βραβείο που δόθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο Δημήτρης Καραγκιουλές, Διευθυντής της Etihad Airways στην Ελλάδα, δήλωσε σχετικά: «Το δρομολόγιο Αθήνα – Άμπου Ντάμπι είναι ιδιαιτέρως επιτυχημένο, αποτελεί βασικό δρομολόγιο και οι αριθμοί επιβατών καθώς και οι συντελεστές πληρότητας έχουν πολύ καλή απόδοση. Ανυπομονούμε, με την ανάπτυξή μας, να ενώσουμε αυτή την υπέροχη και ιστορική πόλη της Αθήνας με ακόμη περισσότερους προορισμούς σε όλο τον κόσμο».

«Οι επιβάτες από Ελλάδα έχουν υψηλές απαιτήσεις από την κορυφαία αεροπορική εταιρεία του κόσμου και καθώς φέτος γιορτάζουμε 10 χρόνια, αυτό το βραβείο έρχεται ως επιστέγασμα της σκληρής δουλειάς, της καινοτομίας και της άψογης εξυπηρέτησης της Etihad Airways». Η Etihad Airways ξεκίνησε καθημερινά δρομολόγια Αθήνα-Άμπου Ντάμπι τον Ιούνιο του 2009 και έκτοτε έχει μεταφέρει περισσότερους από 300.000 επιβάτες στο συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Στη 13η χρονιά του το ετήσιο Συνέδριο του ΔΑΑ έχει γίνει σημαντικό σημείο αναφοράς για όλους τους τομείς των ελληνικών μεταφορών και της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών εταιρειών, των ξενοδοχείων, των εταιρειών ενοικιάσεων αυτοκινήτου και διεθνών συστημάτων διανομών.