Με ισπανική διαχείριση ανοίγει το Hydra Beach

Το ιστορικό ξενοδοχείο Hydra Beach της Ερμιόνης, ανοίγει ξανά το Μάιο κάτω από τη διαχείριση της ισπανικής αλυσίδας ξενοδοχείων Barceló Hotels & Resorts και μετονομάζεται σε Barceló Hydra Beach.

Το ξενοδοχείο - ιδιοκτησίας Santoni Group Ιταλίας - μέχρι πρόσφατα ήταν εστιασμένο στην Ιταλική αγορά, πλέον θα απευθύνεται στην διεθνή και την ελληνική αγορά. Το 2009 το Hydra Beach ανακαινίστηκε και μετατράπηκε σε resort 5 αστέρων, με 343 δωμάτια, 4 εστιατόρια, 5 μπαρ, spa 1.600 τ.μ., 2 πισίνες (ανοιχτή και κλειστή). Το ξενοδοχείο διαθέτει παραλία μήκους 520 μ. και κήπους και παραλίες συνολικής έκτασης 100 στρεμμάτων και ευρίσκεται απέναντι από την Ύδρα, σε απόσταση 7 χλμ. από την Ερμιόνη. Η απόσταση από την Αθήνα είναι λιγότερο από 2 ώρες οδικώς ενώ από την φετινή σεζόν θα είναι δυνατή και η πρόσβαση ταχυπλόων σκαφών (δελφίνι / καταμαράν) σε προβλήτα του ξενοδοχείου.

Η Barceló Hotels & Resorts ειδικεύεται στη διαχείριση ξενοδοχείων αναψυχής 4* και 5* και το δίκτυό της διαθέτει, 150 ξενοδοχεία (40.000 δωμάτια) σε 17 χώρες της Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής και της Βορείου και Νοτίου Αμερικής και τo Barceló Hydra Beach θα είναι το πρώτο της ξενοδοχείο στην Ελλάδα. Η Barceló Hotels & Resorts αποτελεί μέρος του καθετοποιημένου ομίλου Barceló Group που διαθέτει περισσότερα από 400 τουριστικά γραφεία (Barceló Viajes) σε 23 χώρες, 8 call centres σε Ευρώπη, Ασία, Βόρειο και Νότιο Αμερική καθώς και πλήρεις υποδομές e-commerce μέσω ιδιόκτητων δικτύων και συνεργασιών. Η Santoni Group ιδρύθηκε το 1959 από τον Πρόεδρό της Tullio Santoni και ειδικεύεται σε κατασκευές και αναπτύξεις ακινήτων.