“I love lufthansa.com, I love Valentine’s day”

"Love is in the air" και η Lufthansa ξεκινά τη νέα προωθητική καμπάνια "I love lufthansa.com, I love Valentine’s day" στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, που θα διαρκέσει το διάστημα 4-14 Φεβρουαρίου.

Εν όψει του Αγίου Βαλεντίνου, οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε κλήρωση για ένα ταξίδι για δύο άτομα στο Μόναχο, απλά και μόνο κάνοντας δωρεάν εγγραφή στο ηλεκτρονικό newsletter της Lufthansa! Προκειμένου να προσφέρει σε όλο και περισσότερους επιβάτες άμεση και σωστή ενημέρωση, ειδική ομάδα της Lufthansa στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, φορώντας εντυπωσιακά μπλουζάκια με μια κατακόκκινη καρδιά, θα κάνει επί τόπου εγγραφές επιβατών στο online newsletter.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα, καθώς όσοι εγγράφονται στο newsletter της Lufthansa θα λαμβάνουν μια όμορφη κάρτα για την επέτειο του Αγίου Βαλεντίνου και σοκολατάκια ενώ θα μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για ένα ταξίδι στο Μόναχο με τον/ την αγαπημένη τους. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αρχές Μαρτίου και θα περιλαμβάνει όλες τις νέες εγγραφές που θα γίνουν στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και στο lufthansa.com κατά τη συγκεκριμένη αυτή περίοδο.

Απλά αναζητήστε τις κόκκινες καρδιές της Lufthansa στο Ελ. Βενιζέλος και γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με συναρπαστικές προσφορές.