Και σε Σαντορίνη – Κέρκυρα η Lufthansa από το καλοκαίρι

Με την προσθήκη δύο νέων νησιωτικών προορισμών, τη Σαντορίνη και την Κέρκυρα, ενισχύει το καλοκαιρινό πρόγραμμά της για την Ελλάδα η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa.

Η Σαντορίνη και η Κέρκυρα θα συνδέονται μία φορά την εβδομάδα με το Μόναχο, προκειμένου να εξυπηρετείται η αυξημένη ζήτηση για τα ελληνικά νησιά, από ταξιδιώτες αναψυχής, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αφού η χώρα μας κατατάσσεται ανάμεσα στους πιο αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς για τους Ευρωπαίους τουρίστες και ειδικότερα για τους Γερμανούς.

Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτές οι δύο εποχιακές πτήσεις πρόκειται να ξεκινήσουν στα μέσα Μαΐου του 2016.

Η πρώτη πτήση για Σαντορίνη πρόκειται να απογειωθεί από το Μόναχο το Σάββατο 14 Μαΐου, στις 14:40 (τοπική ώρα) και θα φτάσει στη Σαντορίνη στις 18:15 (ώρα Ελλάδας), για να αναχωρήσει και πάλι για Γερμανία στις 19:05.

Η πτήση για Κέρκυρα θα αναχωρήσει από το Μόναχο την Κυριακή 15 Μαΐου στις 06:45 (τοπική ώρα) και θα φτάσει στην Κέρκυρα στις 09:40 (ώρα Ελλάδας), ενώ σχεδόν μία ώρα αργότερα θα ξεκινάει το ταξίδι της επιστροφής στη Γερμανία.

Και τα δύο δρομολόγια θα συνεχιστούν καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιρινού προγράμματος.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την κίνηση από και προς την Ελλάδα. Ο ελληνικός τουρισμός βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία και η Lufthansa στηρίζει έμπρακτα την αυξημένη ζήτηση. Αυτό το καλοκαίρι αυξήσαμε τη χωρητικότητα προς Ελλάδα κατά 16% και διατηρήσαμε πληρότητες που προσεγγίζουν το 90%. Η Ελλάδα αποτελεί για τη Lufthansa μία χώρα με μεγάλες προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης της ταξιδιωτικής κίνησης», επισημαίνει σε δήλωσή του ο διεθυντής Υπηρεσιών Επιβατών και Πωλήσεων για Ελλάδα και Κύπρο, Harro Julius Petersen.

Παρακαλούμε περιμένετε ...