Διεθνή βραβεία για το Poseidonion στις Σπέτσες

Κορυφαίες διεθνείς διακρίσεις απέσπασε το «Poseidonion Grand Hotel» των Σπετσών το 2012.

Το ξενοδοχείο βραβεύτηκε στο θεσμό των Boutique Hotel Awards ως το «Best Classic Hotel», έχοντας ισχυρό διεθνή ανταγωνισμό από ξενοδοχεία όπως το «Les Ottomans» της Τουρκίας και το «Palazzo Magnani Feroni» στην Φλωρεντία.

Επιπλέον στην τελετή απονομής των International Hotel Awards, στα οποία συμμετείχαν πάνω από 1.000 ξενοδοχεία, το Poseidonion κατέκτησε το βραβείο «Best Hotel Architecture Europe». Κατέλαβε την 1η θέση για την Ελλάδα στις κατηγορίες Best Small Hotel και Best Hotel Architecture, διακρίσεις οι οποίες, απονέμονται κατόπιν κρίσης και αφορούν στα υψηλά standards που προσφέρει το ξενοδοχείο στην κατηγορία του καθώς και στην ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του.
Σημειώνεται ότι το Poseidonion Grand Hotel θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του για να υποδεχθεί επισκέπτες στις 26 Απριλίου 2013.

(φωτο από τα International hotel awards όπου τα βραβεία παρέλαβαν ο διευθύνων σύμβουλος κ. Αντώνης Βορδώνης και η η Δρ. Μαρίνα Κουταρέλλη, Brand Manager και σύμβουλος σε θέματα marketing & επικοινωνίας)