Η Lufthansa φέρνει πιο κοντά το καλοκαίρι του 2013

Ξεκίνησαν οι κρατήσεις εισιτηρίων για τις καλοκαιρινές πτήσεις του 2013 της Lufthansa, με νέους προορισμούς να προστίθενται στο δίκτυο της.

Η γερμανική αεροπορική εταιρεία εγκαινιάζει τέσσερις νέους εποχιακούς προορισμούς, προς τη Μινόρκα (Menorca), το μικρό νησί των Βαλεαρίδων που γειτονεύει με τη Μαγιόρκα. Απευθείας πτήσεις από το Μόναχο, το Ντίσελντορφ, το Αμβούργο και το Βερολίνο θα μεταφέρουν τους επιβάτες στην πρωτεύουσα της Μινόρκα, Μαχόν (Mahón, με πτήση μόλις δύο ωρών. Άλλος ένας δημοφιλής ισπανικός προορισμός διακοπών είναι η Costa de la Luz, ενώ πτήσεις θα υπάρχουν και προς το Jerez de la Frontera της Ανδαλουσίας αναχωρώντας από το Ντίσελντορφ και τη Φρανκφούρτη. Τέλος το θέρετρο της Βάρνα, στη Μαύρη Θάλασσα της Βουλγαρίας, είναι ένας ακόμη νέος προορισμός. Για πρώτη φορά η Lufthansa ξεκινά δρομολόγια προς το Κάρντιφ (Cardiff), πρωτεύουσα της Ουαλίας, από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι ναύλοι ξεκινούν από €129 (αεροπορικό εισιτήριο με επιστροφή). Ενώ όλες οι πτήσεις του θερινού προγράμματος 2013 προσφέρονται ήδη για κρατήσεις. Ο ναύλος των €129 αφορά εισιτήριο με επιστροφή σε Economy Class και περιλαμβάνει όλους τους φόρους, τα τέλη και τις επιπλέον χρεώσεις, για κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω του www.lufthansa.com. Επίσης, σε όλες οι πτήσεις υπάρχει η δυνατότητα συγκέντρωσης μιλίων.