Kάθε μήνα και καινούρια υπηρεσία για τους επιβάτες της AEGEAN

Ταξιδιώτες! Μάθατε τα καλά νέα; Το 2015 θα είναι γεμάτο εκπλήξεις! Κι αυτό γιατί η AEGEAN κάθε μήνα θα προσφέρει και μία νέα υπηρεσία στο κοινό. Δηλαδή: «12 μήνες, 12 καλά Νέα για Εσάς» που λέει και το ομώνυμο πρόγραμμα!

Δε θα σας κρατήσουμε άλλο σε αγωνία: Γι’αυτό το μήνα λοιπόν, η «έκπληξη» είναι το καινούριο AEGEAN Public Lounge, προσβάσιμο από όλους, στην είσοδο 4 των αναχωρήσεων του Αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας. Ένας μοντέρνος, λειτουργικός και φιλόξενος χώρος, για όλους εκείνους που θέλουν να χαλαρώσουν πριν το ταξίδι τους. Το Lounge είναι εξοπλισμένο με tablets τελευταίας τεχνολογίας και πρόσβαση στο internet ώστε να μπορέσετε να τσεκάρετε τα mail σας πριν το ταξίδι, να βρείτε πληροφορίες της τελευταίας στιγμής για τον προορισμό σας ή να διαβάσετε τα πρόσφατα νέα και όλα αυτά ενώ απολαμβάνετε τις ομορφιές της Ελλάδας στο enter Greece, το ειδικά σχεδιασμένο κανάλι της Aegean. Φυσικά, ως ταξιδιώτες του 21ου αιώνα, θα μπορέσετε εύκολα, γρήγορα και απλά να κάνετεcheck-in, αλλά και να εκδώσετε μόνοι σας την ετικέτα αποσκευής σας (baggage tag) στα ειδικά μηχανήματα (Self-Check in Kiosks) που είναι τοποθετημένα στο χώρο.

Και για όσους μετακινούνται οικογενειακώς, η AEGEAN προσφέρει μία ακόμα νέα υπηρεσία αυτό το μήνα, ώστε το ταξίδι με την οικογένεια να σημαίνει μόνο χαρά και όχι ταλαιπωρία. Έτσι, από 1η Ιανουαρίου, οι οικογένειες που ταξιδεύουν με παιδιά ως 12 ετών στα αεροδρόμια της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Λάρνακας, έχουν τα δικά τους αποκλειστικά σημεία παράδοσης αποσκευών για πιο εύκολες και άνετες μετακινήσεις!

Επιλέξτε προορισμό, προγραμματίστε το ταξίδι σας και μείνετε συντονισμένοι γιατί οι «εκπλήξεις» της AEGEAN μόλις άρχισαν και έχουν στόχο να σας προσφέρουν μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες!