Κορυφαία διάκριση για την Etihad Airways

Άλλη μια πρωτιά για την Etihad Airways, που βραβεύτηκε ως η «Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς» στα βραβεία Aviation Business Awards.

Ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων απέσπασε τη συγκεκριμένη διάκριση για δεύτερη φορά. Το βραβείο αντιπροσωπεύει την συνολική πορεία της εταιρείας τους τελευταίους 12 μήνες, στην οποία συνέβαλλαν: τα νέα δρομολόγια, η επένδυση σε αεροπλάνα, η συνέπεια των δρομολογίων, το πρόγραμμα επιβράβευσης επιβατών, το δίκτυο των συνεργειών της και η πρωτοπορία της στην αγορά. Ο γενικός εμπορικός διευθυντής της Etihad κ. Peter Baumgartner σε δήλωση του τόνισε ότι το βραβείο αυτό είναι η απόδειξη της δύναμης και της επιτυχίας της διεθνούς στρατηγικής της εταιρείας, του επαγγελματισμού και της σκληρής δουλειάς όλων των εργαζομένων καθώς και της μοναδικής ταξιδιωτικής εμπειρίας που προσφέρει στους επιβάτες.

Σημειώνεται ότι τα βραβεία Aviation Business Awards, που διοργανώνονται από τον εκδοτικό οίκο του περιοδικού ITP Business, είναι αναγνωρισμένα ως ο ετήσιος εορτασμός των επιτευγμάτων της αεροπορικής βιομηχανίας στη Μ. Ανατολή.