Telegraph: Οι 3 κρυμμένοι θησαυροί της Ελλάδας!

Κερδίζοντας για ακόμα μια φορά τα φώτα της δημοσιότητας και αποδεικνύοντας ότι αποτελεί έναν κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό, η Ελλάδα κάνει δυναμική εμφάνιση στις κορυφαίες 20 επιλογές της Telegraph για τα καλύτερα Κρυμμένα Παραλιακά θέρετρα της Ευρώπης!

Συγκεκριμένα, η παραλία Καραβοστάσι, στη Θεσπρωτία, το νησί της Κέας και η παραλία Βουτούμι στους Αντίπαξους έχουν την δική τους ξεχωριστή θέση στην εικοσάδα!

Φιγουράροντας στην 9η θέση, η Κέα παρουσιάζεται ως ο ιδανικός “ήρεμος και σαγηνευτικός” προορισμός, ενώ τώρα που το αεροδρόμιο της Αθήνας είναι μακριά από την πόλη, μια πρωινή πτήση και μια σύντομη διαδρομή για το Λαύριο θα σας οδηγήσει στο νησί, από το οποίο μπορείτε να φτάσετε στις δυτικές Κυκλάδες και τη Σύρο.

Στην 15η θέση το Βουτούμι στους Αντίπαξους “με τα καταπληκτικά τυρκουάζ νερά του, περιβάλλεται από βράχια και φιλόξενες ταβέρνες”. “Είναι αδύνατο να αντισταθεί κανείς στο να βγάλει τα σανδάλια του και να νιώσει την μαργαριταρένια άμμο στα δάχτυλα του, τη στιγμή που το καραβάκι θα σας μεταφέρει από του Παξούς”, αναφέρει χαρακτηριστικά το σχόλιο, που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Το Καραβοστάσι καταλαμβάνει την 19η θέση, ως μια παραλία, στην οποία “θα πρέπει να θέλετε πραγματικά να φτάσετε, αφού είναι κρυμμένη αρκετά χιλιόμετρα μακριά από την κεντρική παραλιακή λεωφόρο ανάμεσα στα πολυσύχναστα Σύβοτα και την Πάργα, το ταξίδι, όμως, αξίζει τον κόπο.”

Την πρώτη θέση στη λίστα έχει κερδίσει το ιταλικό νησί Marettimo, ενώ τις κορυφαίες πέντε επιλογές συμπληρώνουν οι: Cavalaire-sur-Mer στη Γαλλία, Makarsa στην Κροατία, Cirali στην Τουρκία και Ploumanac'h στη Γαλλία.