Σημαντικές διακρίσεις για τα ξενοδοχεία Louis

Επτά ξενοδοχεία της Louis Hotels στην Ελλάδα και ένα στην Κύπρο βράβευσε ο μεγάλος ρώσικος τουριστικός οργανισμός Biblio Globus, ως τα καλύτερα οικογενειακά θέρετρα καθώς και ως τα πιο ιδανικά για διακοπές νέων.

Πιο συγκεκριμένα, τρία ξενοδοχεία στην Κέρκυρα, το Primasol Louis Ionian Sun, το Louis Kerkyra Golf και το Louis Corcyra Beach, στη Ζάκυνθο το Louis Zante Beach, στην Κρήτη το Louis Creta Princess καθώς και στη Ρόδο το Louis Colossos Beach, έλαβαν το “ Gold Standard Hotel for Family Holiday”.

Επίσης το Louis Plagos στη Ζάκυνθο και το Louis Kerkyra Golf, διακρίθηκαν με το “Gold Standard Hotel for Youth Holiday” για τις επιλογές ψυχαγωγίας και διασκέδασης που προσφέρουν στους νέους επισκέπτες τους. Αντίστοιχα, στην Κύπρο το Louis Phaethon Beach Club ξεχώρισε και έλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία για οικογενειακές διακοπές.

Η κυρία Πόπη Τάντα, Γενική Διευθύντρια Marketing των Louis Hotels, δήλωσε σχετικά: "Είναι πολύ τιμητικό το γεγονός αυτής της σημαντικής και πολλαπλής βράβευσης των ξενοδοχείων μας στην Ελλάδα και Κύπρο από ένα μεγάλο tour operator της Ρωσίας όπως η Biblio Globus. Αποτελεί μία ακόμα επιβεβαίωση για την αφοσίωσή μας στις ολοκληρωμένες και ποιοτικές οικογενειακές διακοπές, ενώ δηλώνει την εμπιστοσύνη κορυφαίων διοργανωτών ταξιδίων στη φιλοξενία των Louis Hotels".

Σημειώνεται ότι η Biblio Globus διακίνησε 2 εκατ. τουρίστες το 2013, εκ των οποίων οι 263.000 ήρθαν στην Ελλάδα. Το 2014 οι πτήσεις προς την Ελλάδα θα έχουν ως αφετηρία τη Μόσχα, την Αγία Πετρούπολη και την Αικατερινούπολη. Η αναμενόμενη αύξηση του όγκου μεταφορών σε διάφορους ελληνικούς προορισμούς είναι 30%.