Ανακαλύψτε την Κύπρο στην Αθήνα

Μια γεύση από τις ομορφιές της Κύπρου και όσα προσφέρει το νησί ως τουριστικός προορισμός, θα ανακαλύψουν οι επισκέπτες του ειδικά διαμορφωμένου stand, στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι.

Ο Κυπριακός οργανισμός τουρισμού για 4 ημέρες, από τις 13 έως και τις 16 Νοεμβρίου θα επιχειρήσει να μεταδώσει τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις τουριστικές υποδομές, τις φυσικές ομορφιές, την ξενοδοχειακή υποδομή, τις θεματικές διαδρομές, την Ιστορία και τον Πολιτισμό της Κύπρου, μέσα από ενδιαφέρον οπτικοακουστικό και έντυπο υλικό που θα προσφέρεται δωρεάν.

Κατά την διάρκεια του 4ημέρου, θα δειγματίζονται και εξαιρετικά καλαίσθητες αυτοστήρικτες αφίσες με εικόνες της Κύπρου για διακόσμηση σχολείων, συλλόγων και άλλων φορέων, τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν, μετά από συνεννόηση με το προσωπικό του stand του ΚΟΤ στο Golden Hall.

Oι επισκέπτες θα μπορούν ακόμα να συμμετάσχουν σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 16/11/13 και ώρα 20.00 με έπαθλο Κυπριακές Νοστιμιές και άλλα όμορφα δώρα!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος στην κλήρωση, συμπληρώνοντας το ειδικό κουπόνι που θα βρουν στο stand του ΚΟΤ. Επισκεφθείτε το και πάρτε μια πρώτη γεύση από την μυθική και εγκάρδια κυπριακή φιλοξενία.