Volotea: Η νέα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία ενισχύεται στην Ελλάδα

Η Volotea, η ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία που συνδέει πόλεις μικρού και μεσαίου μεγέθους, συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά στην ελληνική αγορά, προσφέροντας τώρα στο ελληνικό κοινό τη νέα ιστοσελίδα της στα Ελληνικά.
Από το 2012, όταν και ξεκίνησε τις πτήσεις της στη χώρα μας, η Volotea έχει μεταφέρει από και προς την Ελλάδα περίπου 200.000 επιβάτες μέχρι σήμερα, ενώ την Άνοιξη 2015 θα προσθέσει 5 νέους προορισμούς στο πρόγραμμά της, προβλέποντας αύξηση της τάξης του 60% της επιβατικής κίνησής της σε σχέση με το προηγούμενο έτος.
Η ενεργοποίηση της ελληνικής ιστοσελίδας της εταιρείας σηματοδοτεί και την έναρξη της ενίσχυσης της αναπτυξιακής στρατηγικής της στην Ελλάδα το 2015.

Η ιστοσελίδα της Volotea, τώρα διαθέσιμη και στα Ελληνικά

Ήδη διαθέσιμη στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά και στα Γερμανικά, η ελληνική ιστοσελίδα της Volotea θα είναι στο εξής διαθέσιμη στους Έλληνες διαδικτυακούς επισκέπτες, για να πλοηγηθούν και να αγοράσουν εισιτήρια. «Η ικανοποίηση των πελατών μας ξεκινά από την πρώτη επίσκεψή τους στο website μας και ολοκληρώνεται με το τέλος του ταξιδιού έως και την αναχώρησή τους από το αεροδρόμιο προορισμού. Ήταν βασικό για εμάς να μπορέσουμε να προσφέρουμε εύκολη πρόσβαση και ευχάριστη πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας για το ελληνικό κοινό», δήλωσε ο Ricard Lozano, Εμπορικός Διευθυντής της Volotea.

Οι Έλληνες επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις βασικές online υπηρεσίες της Volotea, όπως και σε άλλες – πιο εξειδικευμένες - υπηρεσίες, όπως το πρόγραμμα «Flex», μέσω του οποίου μπορούν να γίνονται αλλαγές χωρίς περιορισμούς στις πτήσεις που επιλέγει ο επιβάτης, ή ακόμα, το νέο πρόγραμμα «Combo» της Volotea, για εκείνους που επιθυμούν τις καλύτερες δυνατές έξτρα παροχές στην χαμηλότερη τιμή.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το http://www.volotea.com/el

Η Volotea επενδύει δυναμικά στην ελληνική αγορά

Σε συνέχεια της δυναμικής ανάπτυξης του τουρισμού στην Ελλάδα, με την κίνηση να αγγίζει επίπεδα ρεκόρ στη χρονιά που πέρασε, η Volotea ανακοίνωσε το Νοέμβριο την έναρξη νέων δρομολογίων στην ελληνική αγορά, την Άνοιξη 2015. Συνολικά, η Volotea θα προσφέρει συνδέσεις προς 12 ελληνικούς προορισμούς: Ανάμεσά τους, νέες συνδέσεις της εταιρείας από την Ιταλία προς τα ελληνικά νησιά, καθώς και πτήσεις που θα συνδέουν την Αθήνα με πόλεις της Ιταλίας (Βενετία, Παλέρμο, Μπάρι και Πίζα/Τοσκάνη) και με τη Σαντορίνη. Για το 2015, η ελληνική αγορά θα είναι η αγορά που θα παρουσιάσει την υψηλότερη ανάπτυξη για την εταιρεία, με αύξηση της τάξης 60% σε σύγκριση με το 2014, με περίπου 140.000 αεροπορικές θέσεις.

Παράλληλα, με στόχο η εξυπηρέτηση της εταιρείας να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη για το ελληνικό κοινό - τον Απρίλιο, όταν και αναμένεται η κορύφωση της επιβατικής ζήτησης - η Volotea θα ξεκινήσει τη λειτουργία προσωποποιημένης υπηρεσίας εξυπηρέτησης επιβατών στα Ελληνικά.

Η Volotea συνεχίζει να αναπτύσσεται στην Ευρώπη το 2015

Έχοντας εξυπηρετήσει 119 προορισμούς το 2014, η Volotea έχει θέσει ως στόχο για το 2015, τη διεύρυνση του δικτύου της σε συνολικά 153 προορισμούς. Η συγκεκριμένη ανάπτυξη θα στηριχθεί στην προσθήκη τεσσάρων επιπλέον αεροσκαφών, αυξάνοντας δηλαδή τον αριθμό των αεροσκαφών της από 15 Boeing 717 σήμερα, σε 19 αεροσκάφη το καλοκαίρι 2015. Την επόμενη χρονιά, ο αριθμός των πτήσεων θα αυξηθεί κατά 35%, με εκτιμώμενη πρόβλεψη επιβατικής κίνησης τα 2,5 εκατομμύρια, από 6 βάσεις, τη Βενετία και το Παλέρμο στην Ιταλία, τη Νάντη, το Μπορντό και τις πρόσφατα ανακοινωθείσες βάσεις στο Στρασβούργο στη Γαλλία και την Αστούριας στην Ισπανία, η οποία αποτελεί και την πρώτη ισπανική βάση της Volotea.
Κατά το 2014, τρίτη χρονιά λειτουργίας της εταιρείας, η Volotea μετέφερε 27% περισσότερους επιβάτες σε σχέση με το 2013, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 1.746.000 επιβάτες. Σε σύγκριση με το 2012, η Volotea διαχειρίζεται κίνηση τρεις φορές υψηλότερη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...