Το Buddha-Bar επιστρέφει στο Λονδίνο

Ένα μεγάλο πάρτι με εκλεκτές παρουσίες και αιθέριες υπάρξεις, σήμανε την 1η Νοέμβρη την επιστροφή του διάσημου εστιατορίου Buddha-Bar στο Λονδίνο!

Στην καρδιά του Knightsbridge στο νούμερο 145, οι ατμοσφαιρικές μουσικές, οι εξωτικές γεύσεις και τα μεθυστικά κοκτέιλ, επιστέφουν σε μια δεύτερη απόπειρα να ξαναγεννηθεί το διάσημο Buddha-Bar Restaurant. Άνοιξε στις αρχές του Νοέμβρη και υποσχέθηκε στους πελάτες του πολύ κέφι, εξαιρετικό φαγητό και ατμόσφαιρα. Ο ιδρυτής του Raymond Visan, επιμένει Λονδίνο και δεν πτοήθηκε από το σχεδόν πρόσφατο κλείσιμο του εστιατορίου του στη Victoria Embankment και επιχειρεί νέο comeback. Όπως σε όλα του τα εστιατόρια, έτσι και αυτή τη φορά ο Visan ταξίδεψε στην Ασία όπου επισκέφτηκε παλιούς ναούς και αγόρασε αντικείμενα από την Κίνα και την Ιαπωνία και στην Πορτογαλία όπου περιπλανήθηκε σε κτήματα και αγρούς και εμπνεύστηκε το στυλ και την διακόσμηση του νέου του Buddha στη Βρετανική πρωτεύουσα.

Το μενού

Τα πιάτα του περιλαμβάνουν τη διάσημη Buddha-Bar σαλάτα κοτόπουλο, τον τόνο με το σουσάμι, το τηγανιτό μοσχάρι στο γουόκ, ενώ το μενού προσφέρει και μια μεγάλη ποικιλία από sashimi, nigiri, sushi maki rolls, temaki, και tempura. Βεβαίως υπάρχουν και τα πιάτα που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για το Buddha-Bar London, όπως καπνιστή πάπια και foie grass gyoza, dragon χτένια και τηγανιτό λαβράκι με βούτυρο shiso. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ο γνωστός πρώην pastry σεφ του ξενοδοχείου Dorchester , που έχει δημιουργήσει ένα μενού με πανασιατικές λιχουδιές που περιλαμβάνουν cheese cake με ginger lime και σως ανανά, παστέλι σοκολάτας με σπιτικό παγωτό βανίλια, και μαργαριτάρια μάνγκο με κρέμα καρύδας.