Λονδίνο από ψηλά!

Όσες φορές κι αν επισκεφτεί κάποιος το Λονδίνο, δεν θα καταφέρει να εξερευνήσει κάθε πτυχή αυτής της συνεχώς μεταβαλλόμενης πρωτεύουσας.

Ανακαλύψτε τη μαγεία της πόλης από ψηλά, με μια ξενάγηση με ελικόπτερο. Ιδανικός προορισμός για όλες τις εποχές του χρόνου, το Λονδίνο είναι ένας ανεξάντλητος προορισμός. Μπορείτε να το επισκεφθείτε ξανά και ξανά, χωρίς να βαρεθείτε ποτέ. Σε κάθε σας ταξίδι θα ανακαλύψετε και κάτι καινούριο, κάτι που δεν είχατε καταφέρει να δείτε στο προηγούμενο.

Αν θέλετε, λοιπόν, να δείτε τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης σε μόλις 20 λεπτά, δεν έχετε παρά να μεταβείτε στην περιοχή Battersea και να εξασφαλίσετε μια από τις έξι θέσεις στο τουριστικό The London Helicopter και να ζήσετε την εμπειρία μιας James Bond πτήσης, σε όλο της το μεγαλείο.

Η πτήση ακολουθεί τον δρόμο του ποταμού Τάμεση, περνώντας από το Putney στο Greenwich, πάνω από μερικά από τα πιο διάσημα ορόσημα της πόλης. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το καταπράσινο Hyde Park, τα κτίρια του Κοινοβουλίου και τα επιβλητικά ανάκτορα του Μπάκινχαμ.

Στη συνέχεια, το ελικόπτερο θα πετάξει στα 500 πόδια πάνω από το London Eye, και προς τον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου. Πιο ανατολικά, θα δείτε τον Πύργο του Λονδίνου, το Canary Wharf και το Βασιλικό Αστεροσκοπείο του Greenwich πριν ξεκινήσει η διαδρομή της επιστροφής για το ελικοδρόμιο στο Battersea.

Κάθε πτήση μεταφέρει έξι επιβάτες, και υπάρχει η δυνατότητα να το κλείσετε ολόκληρο. Οι πτήσεις αναχωρούν καθημερινά από το Barclays London Heliport, Bridges Court, Battersea.

Τα εισιτήρια κοστίζουν από 199 λίρες ανά άτομο και μπορείτε να κάνετε κρατήσεις πατώντας εδώ