Που θα ανοίξει το πρώτο One & Only resort στην Ευρώπη;

Στο Μαυροβούνιο πρόκειται να ανοίξει το πρώτο της resort η αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων One & Only.

Το ξενοδοχείο θα βρίσκεται στην περιοχή του Κούμπορ, πάνω στον κόλπο του Τιβάτ και θα διαθέτει 150 πολυτελή δωμάτια και βίλες, ένα συγκρότημα κατοικιών, μια παγκόσμιας κλάσης Μαρίνα, ακαδημία τένις, health spa, εστιατόρια και μπαρ. Η τοποθεσία του είναι μοναδική καθώς βρίσκεται ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα, ενώ μπροστά του απλώνονται 1,2 χιλιόμετρα από παρθένες ακτές της Αδριατικής.

Το ξενοδοχείο One & Only θα απέχει λιγότερο από μία ώρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπρόβνικ. Το νέο resort θα ακολουθεί την φιλοσοφία της αλυσίδας, με κύρια μέριμνα την προστασία της ιδιωτικής ζωής, ενώ θα αντανακλά πολλά τοπικά στοιχεία του Μαυροβουνίου. Η πλούσια ιστορία της χώρας θα είναι διάχυτη σε όλο το θέρετρο, τονίζοντας τη φυσική αντιπαράθεση των στοιχείων - από τα χιονισμένα βουνά μέχρι τις άγνωστες παρθένες λίμνες και ακτές.

Το θέρετρο θα διαθέτει όλες τις καινοτομίες των One & Only, όπως τις παροχές για οικογένειες με τα διάσημα προγράμματα KidsOnly και OneTribe club για έφηβους. Οι επισκέπτες του, θα έχουν επίσης πρόσβαση σε μια σειρά από μοναδικές αθλητικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.
Η έναρξη λειτουργίας του resort δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.