Άνοιξε το Le Chocolat του Ducasse

Ένα νέο ναό της σοκολάτας στην καρδιά του Παρισιού άνοιξε πριν από λίγες μέρες ο πολυβραβευμένος με αστέρια Michelin σεφ Alain Ducasse.

Το «Le Chocolat» φροντίζει ένας από τους πιο σημαντικούς σοκολατοποιούς της Γαλλίας, που αναλαμβάνει τον έλεγχο της όλης διαδικασίας, από την προμήθεια πρώτων υλών μέχρι το ψήσιμο του κακάο και βέβαια να είναι κάθε σοκολάτα χειροποίητη.

Το Le Chocolat φιλοξενείται σε ένα παλιό εκτός δρόμου ατελιέ στην πρώην βιομηχανική καρδιά της Βαστίλης. Στα ράφια του πωλούνται διάφορα μεγέθη σοκολάτας από 75g μέχρι και 3 κιλά! Οι γεύσεις του περιλαμβάνουν, φρούτα και ξηρούς καρπούς, κ.α. Θα βρείτε, επίσης, μπομπονιέρες γεμισμένες με ganache, πραλίνα ή τρούφα. Το ζητούμενο στις γεύσεις είναι η ισχυρή, καθαρή σε γεύση σοκολάτα, με λίγη ζάχαρη.

Διεύθυνση: 40 rue de la Roquette