Λεμεσός: Μια Μαρίνα για να… ζεις!

Οι πρώτοι κάτοικοι της Μαρίνας Λεμεσού εγκαταστάθηκαν στα σπίτια τους, ενώ τα πρώτα σκάφη ετοιμάζονται να δέσουν αυτές τις ημέρες τα σχοινιά τους. Μια από τις ομορφότερες μαρίνες στον κόσμο άνοιξε στην Κύπρο!

Η Μαρίνα Λεμεσού αποτελεί ένα ξεχωριστό έργο με υψηλή αισθητική και με προδιαγραφές και αξιώσεις να γίνει η πιο ξεχωριστή Μαρίνα της Μεσογείου και μια από τις ωραιότερες στον κόσμο. Περιλαμβάνει τεχνητά νησιά, συνδυάζοντας εξαιρετική οικιστική ανάπτυξη και τελευταίας τεχνολογίας Μαρίνα.

Πέρα από τα απαραίτητα λιμενικά έργα και τις κτιριακές εγκαταστάσεις για ελλιμενισμό σκαφών αναψυχής, οι οικιστικές, εμπορικές, ψυχαγωγικές και πολιτιστικές αναπτύξεις, προσεγμένου σχεδιασμού και υψηλής ποιότητας κατασκευής, προσφέρουν ένα νέο τρόπο ζωής, με σύνθημα: "Living on the Sea".

Τα πρώτα σκάφη αναμένεται να ελλιμενιστούν στα τέλη Μαρτίου 2013 (660 σκάφη αναψυχής, από μικρά σκάφη μέχρι υπερπολυτελείς θαλαμηγούς μήκους μέχρι και 115 μέτρων) και η εμπορική ανάπτυξη θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό αυτό το καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής, έχει ολοκληρωθεί το 90% των λιμενικών έργων και το 50% των οικιστικών αναπτύξεων.

Οι πρώτοι ιδιοκτήτες ακινήτων στη μαρίνα Λεμεσού είναι γεγονός.

Τις πρώτες μέρες του 2013 έγινε η παράδοση των πολυτελών διαμερισμάτων στο συγκρότημα Nereids Residences. Οι πωλήσεις των ακινήτων έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Τους τελευταίους δεκαεννιά μήνες έχουν υπογραφεί συμβόλαια αξίας πέραν των €80 εκατομμυρίων (46 οικιστικές μονάδες, 39 διαμερίσματα και 7 επαύλεις).

Η κατασκευή των επαύλεων Peninsula και Island Villas με άμεση πρόσβαση στην παραλία και με ιδιωτικές θέσεις ελλιμενισμού κατασκευάζεται με γοργούς ρυθμούς, τα δε διαμερίσματα του συγκροτήματος Thetis Residences θα παραδοθούν τον Ιούνιο.

Επίσης, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες του πολυώροφου χώρου στάθμευσης για 700 αυτοκίνητα και χώρων για στάθμευση τουριστικών λεωφορείων καθώς και ποδηλάτων. Επιπλέον, ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση – αναπαλαίωση του διατηρητέου κτηρίου Τρακασόλ.

Οι πάλαι ποτέ αποικιακές αποθήκες χαρουπιών, έχουν μεταμορφωθεί σε ιδανικό χώρο για πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενώ στον ίδιο χώρο έχει μεταστεγαστεί και η Ναυτική Σχολή Hanseatic.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Μαρίνα Λεμεσού με ένα κλικ εδώ