Μια ματιά στο νέο resort της Aman στο Τόκιο

Ένα νέο πολυτελές “διαμαντάκι” προσθέτει στη συλλογή της η διάσημη αλυσίδα ξενοδοχείων, Aman Resorts, με το Aman Tokyo, που θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό στις 22 Δεκεμβρίου.

Οι πρώτες εικόνες του πρώτου καταλύματος της Aman, που βρίσκεται σε πρωτεύουσα, αποκαλύπτουν τον φουτουριστικό χαρακτήρα του νέου θέρετρου, ένα στοιχείο που το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα 27 ακίνητα της εταιρείας.

Καταλαμβάνοντας τους κορυφαίους έξι ορόφους του 38-ορόφων πύργου Otemachi, κοντά στους κήπους του Imperial Palace, το ξενοδοχείο 84 υπνοδωματίων θα διαθέτει, ασφαλώς, το περίφημο Aman spa, με μια γιγαντιαία πισίνα και πολυτελείς εγκαταστάσεις, όπως cigar lounge, βιβλιοθήκη και διάφορες επιλογές για φαγητό.

Οι εσωτερικοί χώροι έχουν σχεδιαστεί από την αρχιτεκτονική εταιρεία Kerry Hill και είναι γεμάτοι ιαπωνικά λουλούδια και φυτά.

Ντόπια υλικά, όπως το ξύλο και το χαρτί washi έχουν χρησιμοποιηθεί σε όλους τους χώρους, ενώ το ξενοδοχείο θα διαθέτει και δυο παραδοσιακούς, ιαπωνικούς κήπους, που σκοπό έχουν να χαλαρώνουν το μυαλό, διώχνοντας μακριά το άγχος της καθυμερινότητας.

Όσα για τα δωμάτια, έχουν φτιαχτεί για να εντυπωσιάσουν, αφού τα deluxe, έκτασης 71 τ.μ., θα είναι τα μεγαλύτερα στην πόλη!

Τα Premier δωμάτια, θα προσφέρουν θέα στον Skytree, τον ψηλότερο πύργο της Ιαπωνίας και οι σουίτες θα διαθέτουν ευρύχωρα σαλόνια και φιλόξενους χώρους, σε 141 τ.μ.

Όλα τα δωμάτια θα διαθέτον ένα μεγάλο furo, μια παραδοσιακή, ιαπωνική μπανιέρα.

Δεδομένου του υψηλού επιπέδου των εστιατορίων στο Τόκιο, η πρωτεύουσα έχει περισσότερα βραβευμένα με αστέρια Michelin εστιατόρια, από οποιαδήποτε άλλη πόλη στον κόσμο, το Aman Αμάν υπόσχεται να προσφέρει στους επισκέπτες του κάτι παραπάνω από gourmet επιλογές.

Στο ισόγειο, το Café by Aman θα σερβίρει πιάτα με μεσογειακές επιρροές, το lounge στον 33ο όροφο θα προσφέρει σνακ και ποτά και το κύριο εστιατόριο μεσογειακή κουζίνα με μια ποικιλία από ιαπωνικά και ασιατικά πιάτα, με μια επιλογή από 1.200 κρασιά.

Μέχρι το Μάιο του 2015, τα δωμάτια θα κοστίζουν από 644 ευρώ τη βραδιά.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ