Ξεχωριστές βραδιές στο νέο παλάτι του Κάπρι!

Σε ένα από τα πιο ήσυχα σοκάκια του κοσμοπολίτικου Κάπρι, μακριά από τα πλήθη των ταξιδιωτών, που κατακλύζουν κάθε χρόνο το νησί, το πρόσφατα ανακαινισμένο Capri Tiberio Palace αναδεικνύει με τον πιο ιδανικό τρόπο το μεσογειακό ταμπεραμέντο της περιοχής.

Οι μοναδικά σχεδιασμένοι από τον Giampiero Panepinto, εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου, αποπνέουν την αίσθηση του χιούμορ, του στυλ και της κομψότητας των νέων ιδιοκτητών του, οι οποίοι στόλισαν το ακίνητο με βαθύ μπλε, κοραλί και άλλα έντονα χρώματα.

Εντυπωσιακά, χειροποίητα κεραμικά πλακάκια και vintage μοναδικά κομμάτια μεταφέρουν στους επισκέπτες του την ξεχωριστή αίσθηση του νησιού, ενώ τα υφάσματα και οι ταπετσαρίες με τα γεωμετρικά μοτίβα δίνουν μια μοντέρνα πινελιά.

Τα 50 δωμάτια και οι σουίτες του έχουν το καθένα τη δική της προσωπικότητα, όπως τα οικεία και κλασικά Superior δωμάτια, διακοσμημένα με ξύλινα πατώματα, με ένθετα πλακάκια, παρέχουν ένα ισορροπημένο και αρμονικό περιβάλλον, ενώ μια έξτρα δόση πολυτέλειας δίνουν τα μαρμάρινα μπάνια.

Οι επιλογές διαμονής πολλές, με δωμάτια που διαθέτουν μεγάλες βεράντες με θέα τη θάλασσα και άλλα με θέα στους κήπους.

Κοινό χαρακτηριστικό είναι τα αμέτρητα vintage στοιχεία από όλο τον κόσμο, τα μοναδικά έργα τέχνης και τα κομψά έπιπλα.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στην εσωτερική - εξωτερική πισίνα, που περιβάλλεται από ασπρόμαυρες φωτογραφίες ή να απολαύσουν το υδρομασάζ στο spa, που διαθέτει ακόμα χαμάμ, και σάουνα, σε μια ζεν ανατολίτικη ατμόσφαιρα.

Στην βεράντα του εστιατορίου με την υπέροχη θέα στο Κάπρι και τη θάλασσα προσφέρεται μενού μεσογειακών γεύσεων, με τη χρήση εποχιακών υλικών για τη δημιουργία τοπικών συνταγών.

Η εκτεταμένη λίστα κρασιών προσφέρει μια επιλογή, που αναδεικνύει τις καλύτερες ετικέτες από κάθε περιοχή της Ιταλίας, καθώς και μια ποικιλία από Kosher κρασιά από την Ιταλία και το Ισραήλ.

Τα βράδια κλείνουν ρομαντικά στο μοντέρνο Jacky μπαρ, η βεράντα του οποίου έχει μετατραπεί στο πιο hot σημείο συνάντησης για ντόπιους και επισκέπτες του Κάπρι.

Σε μια νοσταλγική ατμόσφαιρα, που θυμίζει κάτι από Κούβα της δεκαετίας του '50 οι θαμώνες απολαμβάνουν δροσιστικά κοκτέιλ, καθώς ο ήλιος που δύει δημιουργεί μαγευτικά χρώματα στον ουρανό.

Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ