Το νέο στολίδι της Mandarin Oriental στο Bodrum

Προσθέτοντας ένα ακόμα εντυπωσιακό ξενοδοχείο στην “οικογένεια” της, η αλυσίδα πολυτελών καταλυμάτων Mandarin Oriental υποδέχεται μια συναρπαστική νέα προσθήκη πολυτέλειας, το πολυαναμενόμενο Mandarin Oriental Bodrum!

Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, στην πλαγιά ενός λόφου με μαγευτική θέα στον κόλπο Cennet Koyu, το ξενοδοχείο προσφέρει ένα σαγηνευτικό μείγμα στυλ, πολυτέλειας και άνεσης σε έναν από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς στην Τουρκία, με σημαντικά αρχαία μνημεία και εκθαμβωτικά παραθαλάσσια τοπία.

Τα 59 του δωμάτια, οι 27 σουίτες και τα 23 καλαίσθητα διαμερίσματα είναι σχεδιασμένα σε σύγχρονο στιλ, ενσωματώνοντας τούρκικα στοιχεία του σήμερα με κομψές ανατολίτικες πινελιές του χθες.

Διαθέτουν παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και ξύλινα πατώματα καλυμμένα με τουρκικά χαλιά. Τα περισσότερα έχουν βεράντες με θέα τη θάλασσα, ενώ οι σουίτες προσφέρουν ακόμα ιδιωτικές πισίνες και τζακούζι σε ιδιωτικούς κήπους.

Με μια πληθώρα επιλογών και μια δελεαστική ποικιλία γευστικών εμπειριών, τα εστιατόρια του resort προσφέρουν από ιταλική κουζίνα στο εστιατόριο Assaggio, τουρκικές και μεσογειακές σπεσιαλιτέ στο The Olive Garden, διεθνή κουζίνα με μια μεσογειακή ατμόσφαιρα στο εστιατόριο Sofra, δείπνο δίπλα στην πισίνα και παιδικά μενού στο Pool Bar & Restaurant και πολλά ακόμα.

Οι επισκέπτες εκτός από τις πολυτελείς πισίνες, μπορούν να χαλαρώσουν σε μια από τις δύο ιδιωτικές παραλίες ή να απολαύσουν μια θεραπεία στο 2.700 τμ spa, εμπνευσμένες από τις παραδόσεις της Ανατολής.

Το ξενοδοχείο προσφέρει ακόμα μια πληθώρα δραστηριοτήτων, από γήπεδα τένις και μπάσκετ, καταδύσεις, θαλάσσια σπορ και ιστιοπλοΐα, έως εκδρομές με ελικόπτερο!

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ