Το νέο hotspot του Πεκίνου!

Ήρθε για να ταράξει τα νερά της νυχτερινής ζωής στο Πεκίνο και φαίνεται ότι δεν θα δυσκολευτεί καθόλου! Το νέο hotspot της πόλης, άνοιξε τις πύλες του για το κοινό στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου New World την Πέμπτη 15 Μαϊου και δεν είναι άλλο από το Yin on 12!

Έτοιμο να αφήσει το σημάδι του στην πόλη, το εκλεπτυσμένο μπαρ με τη μαγευτική πανοραμική θέα είναι ένα κομψό και μοντέρνο lounge, σε στυλ oriental.

Ο χώρος διαθέτει μια μεγάλη υπαίθρια βεράντα, έναν in-house DJ και ένα πλήρως ενημερωμένο μενού με επιλογές σαμπάνιας, ουίσκι και κοκτέιλ, που συνοδεύονται από νόστιμα σνακ.

"Yin" είναι το κινεζικό όνομα για την παραδοσιακή κινεζική σφραγίδα ή ιδεόγραμμα, που αντιπροσώπευε μια αυτοκρατορική υπογραφή. Τιμώντας αυτή την παράδοση η είσοδος του Yin έχει διακοσμηθεί με το αντίστοιχο ιδεόγραμμα, καθώς και εικόνες από συλλογή πινέλων καλλιγραφίας.

Τα ίδια μοτίβα εμφανίζονται σε όλο το χώρο. Το ανοικτό μπαρ είναι ατμοσφαιρικά φωτισμένο και πλαισιώνεται από οθόνες, που απεικονίζουν μπουκάλια ποτών και σύμβολα της κινέζικης παράδοσης.

Οι επισκέπτες μπορούν ακόμα να επιλέξουν την East Terrace, μια γωνία, όπου σερβίρονται βαρελίσιες μπύρες και ψητά στα κάρβουνα ή το δυτικό αίθριο, ένα ξεχωριστό lounge κάτω από τα αστέρια.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ