Εγκαίνια για το νέο 5άστερο ξενοδοχείο της Χαλκιδικής

Ανοίγει τις πύλες του και επίσημα την πρωτομαγιά το νέο 5άστερο ξενοδοχείο Pomegranate Wellness Spa Hotel, στη Νέα Ποτίδαια της Χαλκιδικής.

Πρόκειται για την «αναγέννηση» του ξενοδοχείου Portes Palace, το οποίο πριν από τρία χρόνια πέρασε στα χέρια Ρώσων επενδυτών, οι οποίοι επένδυσαν αρκετές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για την πλήρη ανακαίνιση του.

Το Pomegranate διαθέτει 175 πολυτελή δωμάτια, εκ των οποίων 40 κλασσικές σουίτες και 6 θεματικές. Στα high light του συμπεριλαμβάνεται ένα εντυπωσιακό spa, 1.750 τ.μ. με πρωτοποριακές υπηρεσίες, ένα υπερσύγχρονο night club, αλλά και ένα high-tech σιντριβάνι με λέιζερ και μουσική, το οποίο κοσμεί την είσοδο. Ακόμη δημιουργήθηκαν γήπεδα γκολφ, μεγάλες εξωτερικές πισίνες, χώροι χαλάρωσης, gourmet εστιατόριο και fish restaurant.

Ο αντιπρόεδρος της ιδιοκτήτριας εταιρείας Πόρτες Μέλαθρον Α.Ε. κ. Απόλλωνας Τομπουλίδης μιλώντας στο news.gr εξήγησε ότι το ξενοδοχείο πρόκειται να λειτουργεί όλο το χρόνο, κυρίως με ρώσους αλλά και ευρωπαίους τουρίστες.

 

«Ιδιαίτερη έμφαση δώσαμε στο προσωπικό του ξενοδοχείου, επιλέγοντας ανάμεσα στους καλύτερους επαγγελματίες από τον ξενοδοχειακό κλάδο στην Ευρώπη. Στοχεύουμε σε ολόχρονη λειτουργία του και γι’ αυτό δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο spa. Το κέντρο spa είναι μοναδικό, αφού πέρα από τις σύγχρονες υποδομές του – με ειδικές κάψουλες νερού και ατμού – και την πολυτέλεια που το διακρίνει θα παρέχονται προηγμένες υπηρεσίες και πακέτα αισθητικής ιατρικής. Μια ομάδα από κορυφαίους ιατρούς, δερματολόγους και γενικούς ιατρούς, αλλά και τους καλύτερους αισθητικούς, θα παρέχει θεραπείες και περιποιήσεις που θα ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη».

Όπως τόνισε ο κ. Τομπουλίδης έχουν γίνει ήδη συμβόλαια με τους μεγαλύτερους ρώσους tour operators, αλλά και ευρωπαίους, ενώ θα γίνει άνοιγμα και στην ελληνική αγορά. Μάλιστα επεσήμανε ότι η εταιρεία του αναζητά και άλλα ξενοδοχεία στην περιοχή της Χαλκιδικής, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Τα εγκαίνια του ξενοδοχείου θα πραγματοποιηθούν αύριο 1η Μαίου, με ένα μεγάλο πάρτι με καλεσμένους από την Ελλάδα και τη Ρωσία, οι οποίοι θα διασκεδάσουν με το ρώσο καλλιτέχνη Philipp Bedrosovich Kirkorov και τον έλληνα ερμηνευτή Αντώνη Ρέμο.

Βίκη Βαμιεδάκη