Nέες πολυτελείς σουίτες στο Liostasi Ios Hotel & Spa

Με έξι νέες πολυτελείς σουίτες θα υποδεχτεί το Liostasi Ios Hotel & Spa τη νέα τουριστική περίοδο. Οι ιδιαίτερα καλόγουστες σουίτες αποτελούν προϊόν της συνεργασίας του ξενοδοχείου με το διακεκριμένο σχεδιαστή και σκηνοθέτη κ. Αντώνη Καλογρίδη και ξεχωρίζουν για τη ρομαντική τους ατμόσφαιρα, την αναπάντεχη διαμόρφωση των υπνοδωματίων, τα πρωτότυπα μπάνια και τον άρτιο τεχνολογικό τους εξοπλισμό.

Με τις νέες αυτές προσθήκες ολοκληρώθηκε η νέα πτέρυγα του ξενοδοχείου αποτελούμενη από διόροφες σουίτες με ένα ή δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι και υπαίθριο καθιστικό στον ιδιωτικό κήπο. Οι πελάτες της νέας πτέρυγας έχουν στη διάθεσή τους ξεχωριστή πισίνα προσανατολισμένη σε ένα από τα πιο θεαματικά ηλιοβασιλέματα της Μεσογείου για αποκλειστική τους χρήση.

Παράλληλα αναβαθμίζεται η λειτουργία του εστιατορίου Grandma’s και του Liostasi Spa με την προσθήκη νέων πιάτων και την προσφορά επιπλέον περιποιήσεων αντίστοιχα.

Ειδικότερα στο spa ετοιμάζεται νέος υπαίθριος χώρος περιποιήσεων για ζευγάρια, ο οποίος προσφέρει συγκλονιστική θέα στο Αιγαίο και τα γειτονικά Κυκλαδονήσια. Επίσης εμπλουτίζεται το βραβευμένο πρωινό με πρόσθετα εδέσματα κυκλαδίτικης έμπνευσης.

Το Liostasi Ios Hotel & Spa (www.liostasi.gr) είναι το μόνο ξενοδοχείο-μέλος της Small Luxury Hotels of the World στην Ίο. Πρόκειται για το κορυφαίο boutique hotel του νησιού ευρισκόμενο μεταξύ του λιμανιού και της ιστορικής Χώρας και διακρίνεται για τη ρομαντική ατμόσφαιρα, την υψηλού επιπέδου κουζίνα και τη συγκλονιστική θέα στη Σίκινο και Σίφνο. Οι εξαιρετικές παραλίες και η φημισμένη νυχτερινή ζωή της Ίου απέχουν μόλις μερικά λεπτά από το Λιοστάσι.