Gelato Artigianale Italiano: Ιταλικό παγωτό στο νησί των Ιπποτών!

Αν είστε λάτρεις της ιταλικής κουλτούρας, μία από τις κορυφαίες γαστρονομικές λιχουδιές της γείτονος παρασκευάζεται στο Gelato Artigianale Italiano, στο κέντρο της νέας πόλης της Ρόδου. Όπως γίνεται άμεσα αντιληπτό και από την ονομασία του, εδώ πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από το αυθεντικό, ιταλικό παγωτό.

Ο Βαγγέλης και ο Marco, λοιπόν, δημιούργησαν αυτή την ιταλικού στυλ gelateria με τον κομψό σχεδιασμό μετά από εκτενή εκπαίδευση σε έναν από τους πιο ξακουστούς παρασκευαστές στη Φλωρεντία και με τη βοήθεια του ειδικού στο αντικείμενο Palmiro Bruschi.

Η ποιότητα και η αξιοπιστία του εξοπλισμού, οι επιλεγμένες πρώτες ύλες, το φρέσκο βιολογικό γάλα και τα φρούτα εποχής καθώς και οι πρωτότυπες συνταγές συγκαταλέγονται στα βασικά χαρακτηριστικά που καθιέρωσαν την gelateria εδώ και 4 χρόνια ως ξεχωριστή στο χώρο.

Σε καθημερινή βάση παρασκευάζονται 24 γεύσεις –στο ανοιχτό εργαστήριο για να μπορείτε να παρακολουθείτε όλη τη διαδικασία παραγωγής– από τις συνολικά 90 που παρασκευάζονται καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, σύμφωνα με τις πρώτες ύλες της κάθε εποχής.

Tip: Το Gelato Artigianale Italiano λειτουργεί από 1η Απριλίου έως 30 Οκτωβρίου, ενώ από τον Απρίλιο του 2016 θα το βρίσκουμε και στα Χανιά.

Info:

Καθημερινά: από τις 12.00

Τιμές: 2 ευρώ (μικρό κυπελάκι), 2,50 ευρώ (μεσαίο κυπελάκι), 3,50 ευρώ (μεγάλο κυπελάκι)

Αβέρωφ 6-8, Ρόδος

Τηλ. 22410 26465

www.gelatoartigianaleitaliano.com

www.facebook.com/pages/Gelato-Artigianale-Italiano/142543249195368?sk=timeline