Caravel Apartment Hotel

Κτισμένο στην πανέμορφη πόλης της Ιαλυσού, το 3 αστέρων συγκρότημα είναι ευρύχωρο και άνετο. Το κέντρο της κωμόπολης βρίσκεται σε απόσταση λίγων μόνο λεπτών με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο έχει 29 δωμάτια, ενώ διαθέτει ανοιχτή εξωτερική πισίνα. Δωρεάν Wi-Fi είναι διαθέσιμο. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν αίθουσα αναψυχής για παιδιά, ασανσέρ / ανελκυστήρας και 24ωρη υπηρεσία υποδοχής. Όλα τα δωμάτια στο ξενοδοχείο διαθέτουν κουζινάκι, συνδρομητική/δορυφορική τηλεόραση και πιστολάκι μαλλιών.

Τηλέφωνο και ψυγείο υπάρχουν σε όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου. Έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε να διαμείνετε σε κάποια από τα εξαιρετικά μεγάλα δωμάτια, ειδικά σχεδιασμένα για να φιλοξενούν οικογένειες. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου είναι ανοιχτό για πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο, χαρίζοντας στους θαμώνες μοναδικές γεύσεις σχεδόν δίπλα στο δωμάτιό τους. Το αεροδρόμιο Διεθνής Αερολιμένας Ρόδου “Διαγόρας” απέχει μόνο 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο. Τέλος, Τα Ενυδρείο Ρόδου, Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου και Αρχαιολογικό Μουσείο Ρόδου απέχουν λίγα μόνο λεπτά με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 9
Τιμή: €40 (μέσος όρος τιμών για το μήνα Ιούνιο)

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ