W Retreat & Spa Maldives

Αφήστε τα πάντα πίσω σας και "κρυφτείτε" σε ένα μικρό νησάκι στις Μαλδίβες, ένα παραδεισένιο καταφύγιο με θέα τον Ινδικό Ωκεανό.

Το πολυτελές ξενοδοχείο W Retreat & Spa Maldives βρίσκεται στο μικροσκοπικό νησί Nord Ari Atoll Fesdu. Οι βίλες του έχουν θέα τον Ινδικό Ωκεανό και οι επισκέπτες που θα επιλέξουν να περάσουν εκεί τις διακοπές τους, έχουν τη δυνατότητα με το που θα κλείσουν πίσω τους την πόρτα του δωματίου να βρεθούν στην παραλία.

Η διακόσμηση των δωματίων είναι απλή, αλλά με στοιχεία της τοπικής παράδοσης και κουλτούρας. Φλοράλ διακόσμηση, στρoγγυλά τραπέζια, σκούρα ξύλινα έπιπλα και λευκές λεπτομέρειες συνθέτουν το τοπίο της πολυτέλειας.

Μην παραλείψετε να ξοδέψετε κάποιες από τις ώρες στην υπέροχη πισίνα του ξενοδοχείου αλλά και να δοκιμάσετε μια σειρά από δραστηριότητες που προσφέρει το ξενοδοχείο όπως kite surfing, water skiing, καταδύσεις και εκδρομές σε υφάλους. Αν δεν είστε fan των σπορ, μπορείτε απλώς να επισκεφτείτε το spa του ξενοδοχείου και να δοκιμάσετε όλες τις υπηρεσίες ομορφιάς που προσφέρει ή να κάνετε yoga.