Amphora

Το υπέροχο κτίριο του ξενοδοχείου Amphora στα Χανιά χρονολογείται περίπου από το 1300 και χαρακτηρίζεται από γραφικά βενετσιάνικα και τούρκικα στοιχεία.

Η πανέμορφη θέα της παλιάς πόλης και του ενετικού λιμανιού, συμβάλουν στη χαλάρωση και την ευχαρίστησή του επισκέπτη. Διαθέτει 20 δωμάτια και κάθε ένα έχει το δικό του χαρακτήρα. Ο ταξιδιώτης θα έχει την ευκαρία να δοκιμάσει στο εστιατόριο του ξενοδοχείου κρητικές σπεσιαλιτέ και σπιτική μαρμελάδα κάθε πρωί.

Σχόλια πελατών

«Ιδανική τοποθεσία, ακριβώς "πάνω" στο ενετικό λιμάνι των Χανίων. Ένα διαμορφωμένο αρχοντικό με πολύ καλή αισθητική στη διακόσμηση, πολύ καθαρό! Το προσωπικό ήταν άριστο: εγκάρδιο, πολύ φιλικό και εξυπηρετικό (ίσως η συμπαθητικότερη ρεσεψιον που έχουμε συναντήσει)»

«Μας άρεσε πολύ η φιλική ατμόσφαιρα, το κτίριο, αλλά περισσότερο από όλα το υπέροχο προσωπικό που έκανε τη διαμονή μας τόσο ευχάριστη. Όλοι μας βηθούσαν και δούλευαν μέρα και νύχτα για να μπορούμε εμείς να απολαύσουμε όλα αυτά που μας προσέφερε το ξενοδοχείο»

«Χαιρόμαστε που καταφέραμε να μείνουμε πάνω στο λιμάνι των Χανίων. Είχαμε ένα μικρό αλλά ευχάριστο δωμάτιο με θέα το λιμάνι».

Info

Αξιολόγηση: 89
Τιμή: €55 (μέσος όρος τιμών για το μήνα Νοέμβριο)
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ