Η Μύκονος του Jackie O’ διδύμου, Μιχάλη & Carsten

Το πιο επιτυχημένο straight friendly μαγαζί της Ελλάδας αύριο κλείνει 8 χρόνια λειτουργίας

Συνέντευξη: Νάντια Μασσαχού
Φωτογραφία: Θέμης Ιακωβάκης

O Μιχάλης Σιγκούνας και ο Carsten Stehr είναι οι ιδιοκτήτες των, Jackie O' στη Χώρα & Jackie O' beach στη παραλία Super Paradise. Του brand με άλλα λόγια που καθιέρωσε μια straight friendly φιλοσοφία επιπέδου, που μετέδωσε τον ορισμό της -δίχως φίλτρα- διασκέδασης.

Με αφορμή τα αυριανά όγδοα γενέθλια του πρώτου τους "παιδιού" κάναμε μια συζήτηση για όλα όσα απολαμβάνουν στη Μύκονο, αγαπημένες συνήθειες αλλά και πώς έχουν κατορθώσει οι επιχειρήσεις τους να κατατάσσονται σταθερά σε must "εμπειρίες".

Η σχέση μας με το νησί ξεκινάει...

(γέλια)... τώρα με πας πίσω δεκαετίες. Η σχέση μας με το νησί ξεκινάει από πολύ παλιά, ωστόσο από την πρώτη φορά που πατήσαμε το πόδι μας σε αυτό το μέρος καταλάβαμε οτι αυτο θα ήταν το λιμάνι μας.

Η σκέψη του Jackie O' προέκυψε από την ανάγκη μας να δώσουμε κατι νέο, φρέσκο και δυναμικό που να εκφράζει εμάς αλλά κι όλο το gay κοινό!\

Η επιτυχία & η αποδοχή του Jackie O' bar στη Χώρας ήταν τεράστια γιατί το μπαρ υπήρξε ειλικρινές ως "project" αλλά και ως πρόθεση από τη βάση του. Ήταν μια σκέψη που προέκυψε αβίαστα, χωρίς καθόλου υποκρισία και διάθεση "αρπαχτής". Μοχθήσαμε πολύ για να το σχεδιάσουμε, ξέρεις, και κατόπιν φυσικά να το υλοποιήσουμε. Το Jackie O' είμαι εγώ, είσαι εσύ, είμαστε όλοι. Ο καθένας από εμάς μπορεί να βρει το χώρο του στο μαγαζί μας.

Η αρχιτεκτονική του Jackie O' beach είναι εμπνευσμένη από... Εδώ δεν εχω να πω και πολλά, η αλήθεια είναι ότι τον κύριο λόγο στο σχεδιασμό τον είχε ο Carsten...(κοιτάζονται και γελάνε με νόημα)

Το gay κοινό της Μυκόνου είναι...

Ανέμελο
Ευχάριστο
Ξέρει τί θέλει και πώς να ξοδέψει τα χρήματα του

Αυτό που μας δίνει η καθημερινότητα στην Μύκονο και δεν θα το αλλάζαμε για κανέναν λόγο είναι η ενέργεια του νησιού. Είναι πραγματικά κάτι το μοναδικό... Ο ήλιος και φυσικά ο Βοριάς που παίρνει μακριά όλες τις έννοιες (αν και μερικές φορές κάνει τη δουλειά μας δύσκολη!)

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.greekguide.com

Παρακαλούμε περιμένετε ...