Palia Kameni, ένα cocktail bar βγαλμένο από άλλη εποχή στη Σαντορίνη

Θέα Καλντέρα και ατμόσφαιρα που γοητεύει

Γράφει η Νάντια Μασσαχού

Από τα πιο εκλεπτυσμένα και παλιά cocktail bar στην καλντέρα των Φηρών. Το Παλιά Καμένη, θα το συναντήσετε στον κεντρικό δρόμο των Φηρών και λειτουργεί από το 1976. Αρχικά θα σας τραβήξει την προσοχή η προνομιακή τοποθεσία του, ενώ στη συνέχεια θα πιάσετε τον εαυτό σας να χαζεύει το χαρακτηριστικό άγαλμα που συνδυαστικά με τη θέα της Καλντέρας δημιουργεί ένα ελληνικό σκηνικό του παρελθόντος.

Το Παλιά Καμένη διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες συλλογές από vintage γαλλικές σαμπάνιες, και είναι χωρισμένο σε τρία επίπεδα όπου μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τη διάθεσή σας. Στο χώρο του μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ κλασικών και μη cocktails, απλών ποτών και premium labels, ενώ το πρωί μπορείτε να το επισκεφτείτε για τον καφέ σας.

H συγκλονιστική τοποθεσία, η διακόσμηση που παραπέμπει στο παρελθόν και παράλληλα συγχρονίζεται άριστα με το σήμερα, τα επίπεδα με τις ρομαντικές βεράντες που σου επιτρέπουν από το να συζητήσεις ήρεμα με τις ώρες, έως να παρτάρεις, συνθέτουν το σκηνικό ενός cafe bar που δεν πρέπει να χάσετε.

Θα καθίσετε στις βοτσαλωτές βεράντες του με την άπλετη θέα στην καλντέρα και θα απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα δοκιμάζοντας τα εξαιρετικά του κοκτέιλ, το ποτό ή το κρασί σας.

Πληροφορίες
Καθημερινά:08.00-03.00
Φηρά, Σαντορίνη, τηλ. 22860 22430