Solymar, η σταθερή αξία στο Καλό Λιβάδι Μυκόνου

Το Solymar ανήκει σε εκείνη την κατηγορία μαγαζιών της Μυκόνου που δεν χρειάζονται συστάσεις. Αγαπημένο στέκι των bon viveurs, προορισμός όποιου αναζητά την πολυτέλεια, την άνεση και την καλοπέραση σε κάθε πτυχή της ζωής του, αποτελεί εδώ και δεκαετίες ένα από τα πιο κοσμικά beach bar restaurants του νησιού. 

Εδώ θα απολαύσετε, δελεαστικά πιάτα μοντέρνας ελληνικής κουζίνας του chef Μάριο Τσουρή, πολύχρωμα cocktails, αλλά και χορευτικές μουσικές στα άπαιχτα μεσημεριανά του πάρτι.  

Σε ό,τι αφορά τον κατάλογο ξεχωρίζουμε το νόστιμο φρέσκο ψάρι σε κρούστα αλατιού και το φιλέτο φρέσκιας σφυρίδας και γαρίδα σιγοψημένα σε κενό αέρος με πουρέ μωβ πατάτας, σφαίρα ελιάς και σάλτσα μαϊντανού, πιάτο που ενέχει αρκετά στοιχεία μοριακής κουζίνας. Αξίζει να ρωτήσετε για το πιάτο - έκπληξη του chef το οποίο αλλάζει καθημερινά και διακρίνεται για την φοβερά εντυπωσιακή παρουσίαση και σύλληψη. 

Επιπλέον, το sushi corner menu έχει πάρει τις καλύτερες κριτικές και όχι άδικα. Στα συν η πλούσια wine list που μπορεί να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς. 

TipΚαι τη φετινή σεζόν θα απολαύσετε πολλά events, ενώ για λίγες εμφανίσεις εδώ θα βρίσκεται ο Διονύσης Σχοινάς!

Οι κυρίες επισκεφτείτε οπωσδήποτε την καινούρια Solymar boutique by ckontova που βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το beach bar.

Info:

Καθημερινά: 11.00-αργά

Καλό Λιβάδι, Μύκονος, τηλ. 22890 71745, www.facebook.com/mykonos.solymar?fref=ts