Scarpa, εκεί που χτυπά ο παλμός της Μικρής Βενετίας

Γράφει η Νάντια Μασσαχού

Η Μικρή Βενετία είναι ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα μέρη του πλανήτη, τι γίνεται όμως όταν ένα bar της κατορθώνει επίσης να γίνεται «προορισμός»; Ο λόγος για το δημοφιλές και αγαπημένο Scarpa Bar που φέρει το παλιό όνομα της συγκεκριμένης περιοχής.

Το location του είναι απλά ακαταμάχητο –έχει τη Μικρή Βενετίας στα… «πόδια» του-, οι παροχές και οι υπηρεσίες του ανεβάζουν τον πήχη, οι μουσικές του θα σας κάνουν να μην θέλετε να φύγετε και, αν έρθετε μια φορά, δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση να μην (θελήσετε να) ξανάρθετε.

Το Scarpa -για εκείνους που δεν το έχουν ακόμα επισκεφτεί- πέραν της τοποθεσίας του, για τα μοναδικά του cocktails, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στα όσα πρέπει να δοκιμάσετε στη Μύκονο. Φέτος, τα νέα είναι ευχάριστα, με μια ανατρεπτική κι ολοκαίνουργιαcocktail list από το team του μαγαζιού, να σας μυεί σε νέες γευστικές εμπειρίες.  Ωστόσο, η μεγαλύτερη ανανέωση φέτος έρχεται στον εσωτερικό του χώρο που έχει αλλάξει ολικά. Πλέον με το που περάσει κανείς τη «πόρτα» του συναντά στα δεξιά μια φιλόξενη μπάρα, ενώ στο βάθος του μαγαζιού οι πιο…prive τύποι μπορούν να κάνουν κράτηση στο περιζήτητη τραπέζι.

Πέραν αυτού, δημοφιλείς djs, όπως οι MsLefki, Valeron, Dino, δίνουν και πάλι ραντεβού στα decks του, ξεσηκώνοντας τον κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Info

Καθημερινά: 10.00-αργά

Μικρή Βενετία, τηλ. 22890 23294, www.facebook.com/pages/Scarpa-Mykonos-Official