Μοναδικές Πασχαλινές αποδράσεις στην Costa Navarino

Το ραντεβού σας με τη μεγαλύτερη γιορτή της Άνοιξης, το Πάσχα, κλείνεται και πάλι στην Costa Navarino! Ανοιξιάτικη φύση, αρώματα και παραδοσιακές γεύσεις, κατανυκτικό κλίμα είναι μόνο μερικές από τις εικόνες που συνθέτουν την ιδανική επιλογή για την Πασχαλινή σας εξόρμηση. 

Το The Westin Resort Costa Navarino και το The Romanos Resort σας προσκαλούν να περάσετε τις Άγιες ημέρες του Πάσχα σε μια ατμόσφαιρα διακριτικής, «χαμηλόφωνης» πολυτέλειας, σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον. 

Εκεί που η καταπράσινη μεσσηνιακή φύση συναντά το γαλάζιο του Ιονίου, ζήστε ένα αυθεντικά Ελληνικό Πάσχα απολαμβάνοντας παραδοσιακή φιλοξενία, περιπάτους, πεζοπορία και όμορφες στιγμές με την οικογένεια ή τους φίλους σας.  

Τηρήστε όλα τα πατροπαράδοτα, θρησκευτικά έθιμα που αναβιώνουν και σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην κατάνυξη των ημερών: στολισμός και περιφορά Επιταφίου, ετοιμασία της «Λαμπροκουλούρας»,  Αναστάσιμη Λειτουργία και ο απαραίτητος, εκπληκτικός  «χορός» πυροτεχνημάτων.

Παραδοσιακοί χοροί, το κυνήγι του πασχαλινού αυγού και άλλα παιχνίδια ειδικά σχεδιασμένα για τα παιδιά, μεζέδες και ορεκτικά στην Αγορά, και γεύμα με συνοδεία ελληνικής μουσικής θα ολοκληρώσουν  ένα λαμπρό Ελληνικό Πάσχα! 

Ήχοι σαξοφώνου και αρχαίας ελληνικής άρπας, ενταγμένοι στο πνεύμα της ημέρας, θα συνοδεύσουν το ποτό σας στο ατμοσφαιρικό all day bar «1827» τη Μεγάλη Παρασκευή ενώ το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα μοντέρνοι ρυθμοί, dj, live μπάντα και signature cocktails σας περιμένουν στο Anax lounge. 

Δείτε τις προτάσεις διαμονής (για 3 ή 4 διανυκτερεύσεις) στα The Westin Resort Costa Navarino και The Romanos, a Luxury Collection Resort

Κατά τη διαμονή σας τις ημέρες του Πάσχα θα απολαύσετε τα δύο πρότυπα γήπεδα γκολφ 18 οπών, εκδρομές ποδηλασίας ή πεζοπορίας από το NavarinoOutdoors, εξερευνώντας τα κοντινά αξιοθέατα και τις φυσικές ομορφιές της Μεσσηνίας, αθλήματα ρακέτας για μικρούς και μεγάλους, στο NavarinoRacquetAcademy, και θα κρατηθείτε σε φόρμα στο γυμναστήριο WestinWORKOUT® με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα και πολλά ομαδικά και ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

Το 4000 τ.μ Anazoe Spa στο Navarino Dunes είναι ο ιδανικός χώρος χαλάρωσης και αναζωογόνησης, με εξειδικευμένες περιποιήσεις, θεραπευτικές αγωγές ελαιοθεραπείας (oleotherapy®) και πισίνες με θαλασσινό νερό, για τόνωση και απόλυτη ευεξία.

Αξέχαστες στιγμές στο The Westin Resort Costa Navarino 

Με υπέροχη θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και την αμμώδη παραλία The Dunes Beach, το The Westin Resort Costa Navarino υπόσχεται απόλυτη χαλάρωση και ανανέωση στη μεσσηνιακή φύση.  Τα 445 δωμάτια και σουίτες, εμπνευσμένα από παλιά Μεσσηνιακά αρχοντικά, εναρμονίζονται πλήρως με το φυσικό τοπίο, δημιουργώντας ένα περιβάλλον αυθεντικής φιλοξενίας. Τα περισσότερα δωμάτια απολαμβάνουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα ή τους κήπους και τα γήπεδα golf.

Έχοντας ψηφιστεί ως ο «Καλύτερος Οικογενειακός Προορισμός» στη Μεσόγειο, ανάμεσα στα Starwood Hotels & Resorts της Ευρώπης, το The Westin Resort Costa Navarino είναι η ιδανική πρόταση για οικογενειακές διακοπές. To Navarino Dunes προσφέρει πληθώρα συναρπαστικών παιδικών δραστηριοτήτων όπως το σύγχρονο κέντρο άθλησης και ψυχαγωγίας, με εσωτερικά γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, μπόουλινγκ, πινγκ-πονγκ, βιντεοπαιχνίδια, και κινηματογράφο. Επιπλέον, οι μικροί φιλοξενούμενοι απασχολούνται δημιουργικά, διευρύνοντας παράλληλα τους ορίζοντές τους, στα δύο ειδικά σχεδιασμένα κέντρα, το Cocoon που απευθύνεται σε βρέφη και νήπια έως 3 ετών και το Sandcastle για παιδιά από 4 έως 12 ετών.

Μοναδικές εμπειρίες στο The Romanos, a Luxury Collection Resort

Χτισμένο σε ένα παρθένο σκηνικό, πλαισιωμένο από ελαιώνες, γηγενή δέντρα και πλούσια βλάστηση, το βραβευμένο για την εξαίσια αρχιτεκτονική του The Romanos Resort αποτελεί εξαιρετική επιλογή για να ανακαλύψετε νέες, αυθεντικές εμπειρίες που θα εμπλουτίσουν την προσωπική σας διαδρομή.  Τα 321 εκλεκτά δωμάτια, σουίτες και βίλες, τα περισσότερα με ιδιωτικές πισίνες, διαθέτουν σύγχρονη, εξαιρετικής αισθητικής επίπλωση και μαγευτική θέα στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου, στους κήπους, ή στα υπέροχα, γεμάτα ελαιόδεντρα και τοπική βλάστηση, γήπεδα του γκολφ.

Το The Romanos Resort πρωτοπορεί και στον τομέα της γαστρονομίας, με πλήθος επιλογών από την ελληνική και τοπική κουζίνα, αλλά και μεσογειακές, διεθνείς, Λιβανέζικες ή Ασιατικές γεύσεις. Το Anax lounge, με τη σαγηνευτική θέα στο ηλιοβασίλεμα, προσφέρεται για ένα Luxury Collection Cocktail πριν το δείπνο σας, ενώ στο εστιατόριο Eleon θα απολαύσετε φρέσκα ψάρια, ψημένα όπως τα προτιμάτε.

Το καθημερινό οδοιπορικό σας εμπλουτίζεται περαιτέρω μέσα από μια σειρά αυθεντικών δραστηριοτήτων που αποκαλύπτουν την ομορφιά, την ιστορία και τον πολιτισμό της Μεσσηνίας  με ευχάριστο και βιωματικό τρόπο: φιλοσοφικοί περίπατοι, σεμινάρια οινογνωσίας και τοπικής κουζίνας, αλλά και περιήγηση στα κοντινά πολιτιστικά αξιοθέατα και τις φυσικές ομορφιές της περιοχής. 

H απόλυτη εμπειρία διαμονής στο The Romanos Ionian Exclusive 

Μια μεγάλη έκπληξη, μια απόλυτη εμπειρία ετοίμασε η ομάδα του The Romanos Resort. Πρόκειται για τη νέα αποκλειστική «συλλογή» του resort, μια συναρπαστική πρόταση υψηλής αισθητικής που υπόσχεται μια υπέρτατη εμπειρία διαμονής. Το The Romanos Ionian Exclusive  περιλαμβάνει ένα μπουκέτο από 62 επιλεγμένα δωμάτια, σουίτες και βίλες που συνδυάζουν την πολυτελή διαμονή με αποκλειστικά προνόμια και υπηρεσίες, όπως  μπάτλερ, πρωινό σε ιδιωτικό χώρο, VIP check-in, υπηρεσία αποσυσκευασίας / συσκευασίας αποσκευών, ιδιωτικό χώρο και service στην παραλία Τhe Dunes Beach και την πισίνα, προτεραιότητα στις κρατήσεις σε εστιατόρια και δραστηριότητες και άλλα πολλά. Για τους φιλοξενούμενους στις πολυτελείς βίλες, τα προνόμια περιλαμβάνουν επιπλέον υπηρεσίες όπως VIP εξυπηρέτηση στο αεροδρόμιο Καλαμάτας, καλωσόρισμα με σαμπάνια κατά την άφιξη, προτεραιότητα στη χρήση των cabanas και άλλα. 

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε μας στο 27230 97000 ή επικοινωνήστε με email:

[email protected] ή [email protected]