Κάμπινγκ άλλων διαστάσεων με την αιώρα-χαμάμ

Αν θεωρούσατε την ξάπλα σε μια αιώρα μια χαλαρωτική, απολαυστική εμπειρία, τι έχετε να πείτε άραγε για την... αιώρα-χαμάμ;

Η αιώρα που λειτουργεί ως μπανιέρα-υδρομασάζ-χαμάμ ονομάζεται «Hydro Hammock» και μπορεί να τοποθετηθεί σε μπαλκόνι, κήπο, παραλίες και... κάμπινγκ στα χιόνια! Μπορεί να γεμίσει με θαλασσινό ή γλυκό νερό, η χωρητικότητά της είναι 50 γαλόνια και μπορεί να αντέξει το βάρος δύο ατόμων.

Η πρωτοποριακή ιδέα ανήκει στον Benjamin H. Frederick από το Όρεγκον, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η αιώρα-χαμάμ είναι πιο άνετη από μια συνηθισμένη, φορητή μπανιέρα υδρομασάζ.

«Είναι και πιο άνετη από οποιαδήποτε σιδερένια ή fiberglass μπανιέρα, αλλά και πιο αποτελεσματική. Μπορεί να χωρέσει στα περισσότερα σπίτια, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί σε κήπους, σε εξωτερικούς χώρους κάμπινγκ ή οπουδήποτε αλλού».

Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό, αδιάβροχο υλικό, διαθέτει μόνωση διπλού τοιχώματος και ένα σύστημα θέρμανσης που έχει σχεδιαστεί για να επανακυκλοφορεί το νερό για ώρες, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν οι συνθήκες είναι κάπως ψυχρές.

Παρακαλούμε περιμένετε ...