Ίσως ο πιο πολυτελής VIP τερματικός σταθμός στον κόσμο

Ίσως ο πιο πολυτελής VIP τερματικός σταθμός στον κόσμο

Απεριόριστη χλιδή πριν την απογείωση

Οι περισσότεροι από εμάς δεν είναι VIPs.

Για την πλειοψηφία, η αναμονή πριν την επιβίβαση για τις διακοπές των ονείρων μας «απαιτεί» αρκετές ώρες πλήξης, κατευθυνόμενοι προς το αεροδρόμιο και στη συνέχεια στο τερματικό όπου υπάρχουν τα περίπτερα, οι χώροι αποσκευών και τα λοιπά. Αλλά αν είστε VIP (πολύ σημαντική προσωπικότητα δηλαδή) και έχεις τα μέσα τότε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες υπάρχουν εναλλακτικές.

Εάν είστε μέλος της ελίτ, αντί να βρεθείτε μαζί με τα πλήθη ακολουθώντας τη λεωφόρο για την είσοδο, στο αεροδρόμιο, παίρνετε την εθνική οδό κατά μήκος των νότιων συνόρων του LAX. Περνώντας από μια σειρά κτίρια του αεροδρομίου, θα δείτε μια πινακίδα με ένα διακριτικό λογότυπο μιας πόρτας και μερικές ευθείες γραμμές.

Έχοντας κάνει την κράτησή σας νωρίτερα, ο σεκιούριτι στο περίπτερο ασφαλείας θα ελέγξει την ταυτότητά σας και στη συνέχεια θα ανοίξει τις δύο πόρτες από χάλυβα που είναι βαμμένες σε γκρι αποχρώσεις και θα κινηθείτε σε μια μυστική... φωλιά.

Γιατί αυτό ακριβώς είναι. Η ιδιωτική σουίτα στο LAX είναι ένας ξεχωριστός τερματικός για όλες τις εμπορικές πτήσεις που εξυπηρετούνται στο αεροδρόμιο.

Για μια συγκεκριμένη τιμή, μπορείτε να μπείτε σε μια εναλλακτική πραγματικότητα, με το δικό σας δωμάτιο για να χαλαρώσετε περιμένοντας την πτήση σας, με ιδιωτική ασφάλεια και τη μεταφορά με οδηγό στην πίστα του αεροδρομίου κατευθείαν στο αεροπλάνο σας.

Η ιδιωτική σουίτα άνοιξε το Μάιο του 2017, και είναι το πνευματικό... παιδί του Gavin de Becker, ενός ιδιωτικού ερευνητή και συμβούλου ασφαλείας για τους αστέρες. Αυτό που κάποτε ήταν χώρος φορτίων έχει μετατραπεί σε 11 ιδιωτικούς χώρους, έκαστος περίπου 24 τετραγωνικά μέτρα. Τα δωμάτια είναι τοποθετημένα δίπλα στο χώρο στάθμευσης, όπως ένα μοτέλ.
Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κοινόχρηστοι χώροι καθώς εδώ βασιλεύει η διακριτικότητα.

Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με γούστο σε ουδέτερες αποχρώσεις μιας αισθητικής πολυτέλειας-Άνετες καρέκλες και καναπέδες, μια μεγάλη τηλεόραση, ένα ιδιωτικό δωμάτιο για φρεσκάρισμα και ένα μπαρ. Ενώ περιμένετε, μπορείτε να φάτε, να πιείτε, να ντυθείτε, χάρη στο καλά εξοπλισμένο  ψυγείο και το μπάνιο.

Τα μπουκάλια κρασιού (Stag's Leap Cabernet, Sokol Blosser Pinot Noir, σαμπάνια Pommery) και τα οινοπνευματώδη ποτά συνοδεύονται από πολυτελείς σοκολάτες, καλά φρέσκα φρούτα (μιλάμε για βιολογικά μήλα κ.α) καθώς και κουτιά με δημητριακά και μηχανήματα με καραμέλες και pretzels.
Στο μπάνιο θα βρείτε προϊόντα περιποίησης Kiehl, καθώς και οτιδήποτε μπορεί να έχετε ξεχάσει να συσκευάσετε: κρέμα ξυρίσματος, αποσμητικό, χάπια για τη διάρροια, ρολό για να αφαιρούνται τα χνούδια από τα ρούχα... Στο σαλόνι ο ταξιδιώτη της τελευταίας στιγμής θα βρει φορτιστές, καλώδια τροφοδοσίας, μαξιλάρια λαιμού κ.α.

Όλα αυτά είναι δωρεάν, δηλαδή για την ακρίβεια συμπεριλαμβάνονται στη τιμή - η ετήσια συνδρομή αγγίζει τα 7.500 δολάρια και κάθε ταξίδι κοστίζει επιπλέον 2.500 δολάρια για εγχώρια δρομολόγια και 3.000 δολάρια για διεθνή.