H Anatolia Hospitality γιορτάζει την νέα της εταιρική ταυτότητα

H Anatolia Hospitality γιορτάζει την νέα της εταιρική ταυτότητα

Στην ομάδα της καλωσορίζει το γραφείο εισερχόμενου τουρισμού ASIT

Η Anatolia Hospitality κάνοντας την παρθενική της ανανεωμένη εμφάνιση στην έκθεση τουρισμού Philoxenia στη Θεσσαλονίκη και στην 100% Hotel Show στην Αθήνα, σας παρουσιάζει με μεγάλη της χαρά, την νέα εταιρική της ταυτότητα.

Παραμένοντας πιστοί στις αρχές της η εταιρεία ακολουθεί μια φιλοσοφία που αναδεικνύει τις προσπάθειες και το πάθος πολλών ετών για τη δημιουργία ενός καινούριου concept στην ελληνική φιλοξενία με σύγχρονο minimal design, νέες τάσεις μάρκετινγκ αλλά πάντα με κύριο άξονα την πελατοκεντρική αντίληψη.

Δίνοντας έμφαση στο σημαντικότερο και βασικότερο πυρήνα λειτουργίας της εταιρείας, αναδεικνύει την κινητήριο δύναμη της… η οποία δεν είναι άλλη από το προσωπικό της.

Γνωρίστε, λοιπόν, την Ελίνα από το τμήμα κρατήσεων, τη Χριστίνα από το τμήμα marketing, τη Διονυσία από τις Anatolia villas, το Νίκο- Chef, τον Ιορδάνη και τον Αντώνη από το τμήμα της υποδοχής και πολλούς ακόμη που με την καλοσύνη τους και το χαμόγελο τους, στόχο έχουν να σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Σήμερα ο όμιλος περιλαμβάνει 2 city hotels σε Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή (Anatolia Hotels Thessaloniki, Anatolia Hotels Komotini), βίλες και πολυτελή διαμερίσματα σε Κυκλάδες (Senses Villas & Suites, Villa Petrolefko) και μια υπερπολυτελή βίλα στο Ιόνιο (Villa Veneziano) καθώς και το γραφείο εισερχόμενου τουρισμού ASIT (Anatolia Travel).

Στόχος της Anatolia Hospitality είναι η ανάπτυξη του ομίλου είτε μέσω νέων συμβάσεων διαχείρισης (management), είτε με τη δημιουργία δικτύου franchises ξενοδοχείων και νέων ιδιοκτησιών ή ενοικιασμένων καταλυμάτων. Όλα αυτά παραμένοντας πιστά στις βασικές της αρχές και στις παραδοσιακές βασικές αξίες της Φιλοξενίας, για τις οποίες έχει γίνει γνωστή εδώ και χρόνια.

Η Anatolia Hospitality έχοντας την συνεχή στήριξη «των δικών της ανθρώπων» σας καλεί να γίνετε μέλος της επιτυχημένης ομάδας της και να ανακαλύψετε τις ιστορίες των ανθρώπων της, γιατί όπως αναφέρει και στην νέα της καινοτόμο διαφημιστική καμπάνια «Οι ιστορίες των ανθρώπων μας είμαστε εμείς».

Γνωρίστε τον σεφ του Anatolia Hotel Thessalonki:


Πληροφορίες

Anatolia Hotels & Villas

Λαγκαδά 13, Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310 522422

http://anatoliahospitality.com