Το πολυτελές ξενοδοχείο που μένουν οι… γαλοπούλες του Λευκού Οίκου

Το πολυτελές ξενοδοχείο που μένουν οι… γαλοπούλες του Λευκού Οίκου

Τα δυο πουλερικά δε θα τιμήσουν κανένα τραπέζι

Σας παρουσιάζουμε τα Drumstick και Wishbone, τα δύο πουλερικά που έφτασαν στο κατώφλι του Λευκού Οίκου εν όψει της γιορτής των Ευχαριστιών. Ο Ντόναλντ Τραμπ, τίμησε και φέτος την παράδοση που απαιτεί από τον πρόεδρο να απονέμει χάρη σε μια τυχερή γαλοπούλα λίγο πριν από την εν λόγω γιορτή.

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μελάνια και τον γιο τους, τον Μπάρον, ο Τραμπ πήγε στον Κήπο των Ρόδων του Λευκού Οίκου και έδωσε χάρη στη μεγάλη, άσπρη γαλοπούλα, τον Drumstick.

Κατά το έθιμο, στη γιορτή των Ευχαριστιών, που φέτος πέφτει στις 23 Νοεμβρίου, οι Αμερικανοί τρώνε γαλοπούλα, συνήθως γεμιστή. Ο Drumstick και ο φίλος του ο Wishbone, δεν θα τιμήσουν κανένα τραπέζι: θα μεταφερθούν και θα ζήσουν ήσυχα στον κήπο ενός κοντινού πανεπιστημίου στη Βιρτζίνια.

Τα δυο συμπαθή κάτασπρα πουλιά, πριν τη στρεσογόνα συνάντησή τους με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, περνούν χαλαρές στιγμές στο πολυτελές ξενοδοχείο Willard InterContinental- πρόκειται για άλλη μια παράδοση, πέρυσι επί Ομπάμα οι γαλοπούλες διέμειναν στο InterContinental...