Νέο φάντασμα στο ξενοδοχείο που στοίχειωσε τον Στίβεν Κινγκ!

Νέο φάντασμα στο ξενοδοχείο που στοίχειωσε τον Στίβεν Κινγκ!

Οι σκιώδεις οπτασίες που τρομάζουν τους ενοίκους

To Stanley Hotel στο Estes Park στο Κολοράντο των ΗΠΑ δεν είναι ένα τυχαίο ξενοδοχείο. Εντός των τειχών του ο διάσημος συγγραφέας τρόμου Στίβεν Κινγκ εμπνεύστηκε το διαχρονικό βιβλίο του «Η Λάμψη» άρα εδώ βασιλεύει ο ... τρόμος. Καθόλου τυχαίο λοιπόν που ένας επισκέπτης κατέγραψε, άθελά του, την ύπαρξη ενός φαντάσματος!

Ο John Mausling και η σύζυγός του συμμετείχαν στις «spirit tour» - το ξενοδοχείο οργανώνει περιηγήσεις αναφορικά με τα φαντάσματα που το κατοικούν, φήμη που απέκτησε κατά τη δεκαετία του 1970- όταν ο άντρας κατέγραψε με την κάμερά του δυο σκιώδεις οπτασίες τη στιγμή που σταμάτησαν στη κεντρική σκάλα.

Ο Mausling και η Jessica Martinez-Mausling επισκέφτηκαν το ιστορικό ξενοδοχείο, που χτίστηκε πριν από 108 χρόνια, το περασμένο μήνα και αποφάσισαν να λάβουν μέρος στις περιηγήσεις μαζί με εννέα ακόμα επισκέπτες, όπως σημειώνει η Huffington Post. Το ζευγάρι κατέγραφε σε φωτογραφική μηχανή όσα τους κέντριζε το ενδιαφέρον και όταν επέστρεψαν σπίτι τους, παρατήρησαν δυο φιγούρες που μοιάζουν με δυο μικρά κορίτσια που στέκονταν δίπλα στη σκάλα. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι στην περιήγηση, δε συμμετείχε κανένα νεαρό κορίτσι εκείνο το βράδυ.

«Αφού είδαμε τις φωτογραφίες, παρατηρήσαμε το φάντασμα του κοριτσιού να βρίσκεται στα σκαλιά, να ανεβαίνει ή να κατεβαίνει - νομίζω ανεβαίνει αν κρίνω από τη φορά των παπουτσιών της», ανέφερε ο άντρας στο travelandleisure.

Στη περίπτωση που δυσκολεύεστε να εντοπίσετε τις δυο οπτασίες, η μια βρίσκεται εντός του κόκκινου κύκλου και η άλλη φαίνεται να ανεβαίνει ή το αντίστροφο τις σκάλες.

Από τις πάμπολλες ιστορίες με φαντάσματα στο εν λόγω ξενοδοχείο, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του φαντάσματος ενός νεαρού αγοριού που εθεάθη σε ένα άδειο δωμάτιο στις 8 Αυγούστου του 2015.