Αντέχετε να μείνετε ένα βράδυ σε στοιχειωμένη φυλακή!

Αντέχετε να μείνετε ένα βράδυ σε στοιχειωμένη φυλακή!

Με πρωινό, δείπνο και... αποφυλάκιση νωρίς το βράδυ

Ξεχάστε τα στιλάτα διαμερίσματα, τα πολυτελή θέρετρα, τα μοντέρνα Airbnb... Τώρα υπάρχει δυνατότητα διαμονής πίσω από τα σίδερα ιστορικής φυλακής στο Somerset, για την οποία ο θρύλος θέλει να είναι ένα από τα στοιχειωμένα σωφρονιστικά καταστήματα του Ηνωμένου Βασιλείου!

Η φυλακή Shepton Mallet βρίσκεται περίπου μία ώρα από το Μπρίστολ, χτίστηκε το 1610 και πέρα από το ότι είναι η παλαιότερη της χώρας, έχει μια μακρά και σκοτεινή ιστορία με εκτελέσεις κρατουμένων που λάμβαναν χώρα μέχρι και το 1945.

Αν διαθέτετε καλό νευρικό σύστημα και διακρίνεστε για την αντοχή σας, στις 13 Οκτωβρίου - ναι, μόνο για μία μέρα-, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε τη νύχτα σας σε ένα από τα κελιά με παροχές όπως πρωινό και δείπνο. Εκτός από την τροφή, οι ένοικοι θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και να περιπλανηθούν στις πτέρυγες μόνοι τους τη νύχτα για να βιώσουν κάθε παράξενη ιστορία. Οι πύλες θα ανοίξουν στις 8 μ.μ., με σύντομη ενημέρωση πριν οι επισκέπτες καταλύσουν στα καταλύματα τους. Οι «μουσαφίρηδες» πρέπει να φέρουν ζεστά και άνετα ρούχα, καθώς και υπνόσακο, μαξιλάρι και φακό. Το πρωινό σερβίρεται στις 6:30 το πρωί ενώ η... αποφυλάκιση θα γίνει νωρίς το βράδυ, στις 8:30.

Για τη διανυκτέρευσή σας, μπορείτε να αγοράσετε εισιτήριο έναντι 68 περίπου ευρώ το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε εδώ.