Πώς μπορείτε να πάρετε πίσω όσα σας έχουν κατασχεθεί στο αεροδρόμιο

Πώς μπορείτε να πάρετε πίσω όσα σας έχουν κατασχεθεί στο αεροδρόμιο

Η ιστοσελίδα που μπορεί να σας επιστρέψει όσα πληρώσατε

Το σημείο ελέγχου ενός αεροδρομίου, μοιάζει με το τρίγωνο των Βερμούδων -Εδώ πάμπολλα αντικείμενα και σουβενίρ εξαφανίζονται... Μπουκαλάκια, μεσαιωνικά σπαθιά, αναπτήρες, καλλυντικά όλα απομακρύνονται από την πολύτιμη ιδιοκτησία σας και καταλήγουν, άγνωστο που.

Κρατήστε την ελπίδα ζωντανή, καθώς μετά την κατάσχεση τίποτα δε φαίνεται πως χάθηκε -κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ίσως γιατί υπάρχει τρόπος να επαναδιεκδικήσετε ότι σας ανήκει μέσω του ιστότοπου Govdeals.com. Εδώ οι κρατικές υπηρεσίες πωλούν τα κατασχεθέντα αγαθά. Η ιστοσελίδα επιτρέπει στους χρήστες να υποβάλλουν προσφορές για τα αντικείμενα από τα οποία προσπαθούν να απαλλαγούν τα αεροδρόμια. Στην περίπτωση του αμερικανικού φορέα διαχείρισης ασφάλειας μεταφορών (TSA), αυτό σημαίνει πολλά μαχαίρια τσέπης (διαθέσιμα και χύμα!) και ανοιχτήρια.

Αυτό δε σημαίνει, γράφει το  travelandleisure, ότι ο εν λόγω φορέας επιθυμεί να αποκομίσει κέρδη από τις πωλήσεις, τουναντίον μάλιστα. Σκοπός τους είναι να καθαρίσουν τους χώρους των αεροδρομίων από τις μεγάλες ποσότητες των αντικειμένων που συσσωρεύονται.

Δυστυχώς, δε μπορείτε να αποκτήσετε ξανά τα πανάκριβα κρασιά ή σαμπουάν μιας και τα υγρά που κατάσχονται καταλήγουν στα σκουπίδια- αυτό εξάλλου πράττει ο TSA.

Αλλά ακόμα και αν δεν μπορείτε να αποκτήσετε ξανά τα χαμένα σας αντικείμενα σας, ο ιστότοπος προσφέρει μια ολόκληρη λίστα με ενδιαφέρουσες αντικαταστάσεις, όπως έναν κόκκινο δερμάτινο καναπέ ή έναν φούρνο μικροκυμάτων.