Ο Στίβεν Κινγκ θέλει να μένουμε στον τελευταίο όροφο ενός ξενοδοχείου

Ο Στίβεν Κινγκ θέλει να μένουμε στον τελευταίο όροφο ενός ξενοδοχείου

Τι κουβαλάει στη βαλίτσα του ο βασιλιάς του τρόμου

Ο Στίβεν Κινγκ, εκτός από βασιλιάς του τρόμου είναι και βασιλιάς στις συμβουλές... Ο 69χρονος αμερικανός συγγραφέας, σε συνέντευξή του στους New York Times, έδωσε ορισμένα ταξιδιωτικά tips εστιάζοντας κυρίως στην επιλογή του κατάλληλου δωματίου σε ξενοδοχείο.

Ο πετυχημένος τεχνίτης του τρόμου εξηγεί πως όταν πρέπει να ταξιδέψει, προτιμά το αυτοκίνητο καθώς «αισθάνομαι ότι έχω τον έλεγχο παρά αν πετούσα με αεροπλάνο» και πως όταν φτάνει στον προορισμό του, επιλέγει τη διαμονή σε ένα μοτέλ. «Πάντα να ζητάτε το πιο απομονωμένο δωμάτιο σε ένα μοτέλ, γιατί οι πιθανότητες να κάνει κάποιος πάρτι στο διπλανό δωμάτιο είναι ελάχιστες. Ή αν το ξενοδοχείο έχει τρεις ορόφους, πάντα να ζητάτε δωμάτιο στον τελευταίο όροφο για να μην ανησυχείτε αν το ζευγάρι από πάνω σας αποφασίσει να το γλεντήσει όλο το βράδυ».

Όσο για τη βαλίτσα, σε αυτή βάζει μέσα μόνο τα απαραίτητα. Αλλά επειδή είναι ένας από τους πιο διάσημους συγγραφείς του κόσμου, στα βασικά συμπεριλαμβάνονται ένα ipad με audio books, μια συλλογή από σταυρόλεξα και κάνα δυο βιβλία «στην περίπτωση που το ένα είναι απαίσιο».