Τα δύο ελληνικά νησιά που ξεχωρίζουν στις προτιμήσεις των Ισπανών για διακοπές

Τα δύο ελληνικά νησιά που ξεχωρίζουν στις προτιμήσεις των Ισπανών για διακοπές

Πού μπορεί ένας τουρίστας να δει μια πιο αυθεντική Ελλάδα

Το ισπανικό ταξιδιωτικό μέσο eldiario.es, σε δημοσίευμα με τον τίτλο «Δεν ξέρετε ποια ελληνικά νησιά να επισκεφτείτε; Σας προτείνουμε ανάλογα με τον τύπο του ταξιδιού» αναφέρεται στον ιδανικό προορισμό για ταξίδι με παιδιά.

Στο εισαγωγικό του σημείωμα γράφει ότι «αν σχεδιάζετε τις διακοπές σας, η Ελλάδα είναι ένας από εκείνους τους τουριστικούς προορισμούς που πρέπει να ταξιδέψετε, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας. Όχι μακριά από την Ισπανία, πολλές από τις φυσικές καρτ ποστάλ του κόσμου σας περιμένουν εκεί, μέσα σε μια πολύ ιδιαίτερη γεωγραφία».

Ξεχωρίζοντας τη Μήλο μαζί με τη Σαντορίνη και τη Μύκονο, ως κλασσικές επιλογές των Ισπανών, επισημαίνει για την Πάρο: «Αν ταξιδεύετε με παιδιά, η Πάρος είναι ένα από τα νησιά που πρέπει να επισκεφτείτε. Οι λόγοι είναι διάφοροι». Όπως σημειώνει, «είναι λίγο φθηνότερο από τα υπόλοιπα. Όταν τα έξοδα πολλαπλασιάζονται με δύο, τρία ή τέσσερα άτομα, όλα γίνονται πιο δύσκολα, ειδικά αν πας με φίλους ή οικογένεια. Οπότε είναι ένας καλός λόγος να το επιλέξετε».

Αναφέρει επίσης, ότι εκεί, ο επισκέπτης μπορεί να δει μία «πιο αυθεντική και λιγότερο τουριστική Ελλάδα».