«Τουρισμός για Όλους»: Nέα κλήρωση με χειμερινά voucher διακοπών για 100.000 δικαιούχους

«Τουρισμός για Όλους»: Nέα κλήρωση με χειμερινά voucher διακοπών για 100.000 δικαιούχους

Ποιοι οι δικαιούχοι

Στην παρατεταμένη τουριστική περίοδο που ακμάζει, παρόλο που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, αναφέρθηκε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

«Καταλαβαίνουμε ότι πλέον συζητάτε για το χριστουγεννιάτικο καλάθι, αλλά εμείς έχουμε ακόμα τουρίστες στην Πλατεία Συντάγματος. Ο τουρισμός συνεχίζει να φέρνει έσοδα και να στηρίζει τη μέση ελληνική οικογένεια» δήλωσε ο κ. Κικίλιας, σημειώνοντας ότι η επέκταση της τουριστικής περιόδου έγινε πράξη.

«Τουρισμός για Όλους»

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους», το οποίο θα είναι σε ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2023, θα ακολουθήσει άλλη μια κλήρωση στα τέλη του μήνα για νέα voucher των 150 ευρώ για πάνω από 100.000 δικαιούχους με στόχο να τονωθεί ο εγχώριος τουρισμός και να στηριχθούν τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων σε χειμερινούς προορισμούς.

Οι νέες επιταγές που θα προκύψουν από την κλήρωση θα δοθούν σε όσους είχαν κάνει το καλοκαίρι αίτηση με τους κωδικούς τους Taxisnet στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Εκεί θα αναρτηθούν και οι νέοι πίνακες με τα αποτελέσματα της νέας κλήρωσης.

Τα χρήματα μπαίνουν άμεσα, με τη μορφή άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, την οποία οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για διαμονή σε τουριστικά καταλύματα.