Τουρισμός για όλους: Πότε θα γίνει νέα κλήρωση για το voucher των 150 ευρώ

Τουρισμός για όλους: Πότε θα γίνει νέα κλήρωση για το voucher των 150 ευρώ

Πότε ανοίγει το tourism4all

Στον «αέρα» βρίσκονται πλέον τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους 2022 για το voucher των 150 ευρώ, ενώ τέλος Σεπτεμβρίου θα γίνει η νέα κλήρωση, που θα μοιράσει νέα voucher σε όσους είχαν ήδη κάνει αίτηση στον πρώτο κύκλο.

Για να δείτε τον πίνακα με τους δικαιούχους μπείτε στο vouchers.gov.gr και πατήστε στο «Δείτε τον Οριστικό Πίνακα Δικαιούχων – Κλήρωση 25-07-2022».

Το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους καλύπτει αποκλειστικά και μόνο την επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής, χωρίς όμως να καλύπτει τοπικές μετακινήσεις, ούτε δαπάνες σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Το ποσό των 150 ευρώ, εξαργυρώνεται είτε εφάπαξ στο ίδιο τουριστικό κατάλυμα είτε τμηματικά σε διαδοχικά τουριστικά καταλύματα αναλόγως του διαθέσιμου υπολοίπου της όποια χρονική στιγμή επιθυμεί ο δικαιούχος μέχρι 30/6/2023.

Πότε θα γίνει η νέα κλήρωση

Τέλος Σεπτεμβρίου θα γίνει η νέα κλήρωση για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» προκειμένου να συμπεριληφθούν και οι επιπλέον 200.000 αιτούντες του προγράμματος για διακοπές.

Αφορούν συμπολίτες μας, που έχουν ήδη υποβάλει αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα vouchers.gov.gr, η οποία έκλεισε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 21 Ιουλίου και δεν θα έχουν αναδειχθεί δικαιούχοι στην ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί, μέχρι τις αρχές επόμενης εβδομάδας, για τη διάθεση των πρώτων 200.000 ψηφιακών επιταγών.