«Τουρισμός για Όλους»: Σήμερα τα e-mail με τους δικαιούχους – Πότε θα εξαργυρωθούν τα vouchers

«Τουρισμός για Όλους»: Σήμερα τα e-mail με τους δικαιούχους – Πότε θα εξαργυρωθούν τα vouchers

Στα τέλη Σεπτεμβρίου θα γίνει και η δεύτερη κλήρωση του προγράμματος

Οι 200.000 δικαιούχοι για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους, οι οποίοι θα εισπράξουν 150 ευρώ για να τα χρησιμοποιήσουν σε καταλύματα, θα μάθουν το αποτέλεσμα της κλήρωσης εντός της ημέρας.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου θα γίνει και η δεύτερη κλήρωση του προγράμματος, που αφορά ακόμη 200.000 δικαιούχους.

Στις λεπτομέρειες του διπλασιασμού των δικαιούχων του προγράμματος, αναφέρθηκε το υπουργείο Τουρισμού σε συνέχεια των σχετικών ανακοινώσεων του πρωθυπουργού.

Αξίζει να σημειωθεί πως με απόφαση του πρωθυπουργού, το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» ενισχύεται με 30 εκατ. ευρώ επιπλέον, με τον συνολικό προϋπολογισμό να ανέρχεται στα 61 εκατ. ευρώ -από 31 εκατ. ευρώ που είχαν προϋπολογιστεί αρχικά- και οι συνολικοί δικαιούχοι, για το τρέχον έτος, να ανέρχονται στις 400.000.

Τα νέα ψηφιακά vouchers -200.000 τον αριθμό- θα μπορούν να εξαργυρωθούν από τους δικαιούχους από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.

Αφορούν συμπολίτες μας, που έχουν ήδη υποβάλει αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα vouchers.gov.gr, η οποία έκλεισε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 21 Ιουνίου και δεν θα έχουν αναδειχθεί δικαιούχοι στην ηλεκτρονική κλήρωση για τη διάθεση των πρώτων 200.000 ψηφιακών επιταγών.

Παρακαλούμε περιμένετε ...