Σημασία δεν έχει μόνο ο προορισμός, αλλά και το ταξίδι καθαυτό!

Σημασία δεν έχει μόνο ο προορισμός, αλλά και το ταξίδι καθαυτό!

Οι κάρτες Αegean Bonus Visa Debit απολαμβάνουμε το ταξίδι, εξασφαλίζοντας μια σειρά από μοναδικά προνόμια

Όλοι λατρεύουμε τα ταξίδια! Και ποιος δεν έχει ονειρευτεί να κάνει τον γύρο του κόσμου και να δει όλα όσα έχει να προσφέρει αυτός ο πλανήτης.

Μπορεί ολόκληρο τον κόσμο να μην προλαβαίνουμε να τον δούμε, μπορούμε ωστόσο αν δούμε όσα περισσότερα μέρη μπορούμε και να ταξιδέψουμε στους προορισμούς που πάντα θέλαμε.

Πλέον αυτό το όνειρο γίνεται πραγματικότητα αφού με τις κάρτες Αegean Bonus Visa μπορούμε να γνωρίσουμε νέους τόπους ή να απολαύσουμε αγαπημένα μέρη. Οι κάρτες Αegean Bonus Visa Debit, Aegean Bonus Visa και Aegean Bonus Visa Premium φροντίζουν να απολαμβάνουμε το ταξίδι, εξασφαλίζοντας μια σειρά από μοναδικά προνόμια, που αναβαθμίζουν την εμπειρία και την ποιότητά του!

Όποια κάρτα και να επιλέξετε αποκτάτε αποκλειστικά προνόμια και απόκτηση μιλίων αναβάθμισης και εξαργύρωσης εύκολα και γρήγορα. Διότι, με τις κάρτες Aegean Bonus Visa έχετε όλα τα προνόμια του Προγράμματος Επιβράβευσης Bonus της Alpha Bank συν του Miles+Bonus, του Προγράμματος Επιβράβευσης της AEGEAN και της Olympic Air. Επιπλέον, μπορείτε να μετατρέψετε τους Bonus πόντους σας εύκολα, σε μίλια εξαργύρωσης!

Tα πλεονεκτήματα για εσάς όμως, δεν σταματούν εδώ! Πώς όμως θα κάνουμε το κάθε ταξίδι μας πιο συναρπαστικό; Κλείνοντας τα εισιτήρια μας με μια από τις κάρτες Aegean Bonus Visa απολαμβάνουμε ταξιδιωτικά και τραπεζικά προνόμια:

  • Με την Αegean Bonus Visa Debit κερδίζετε δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση σε κάθε ταξίδι για το οποίο η αγορά εισιτηρίων έχει πραγματοποιηθεί με τη συγκεκριμένη κάρτα και δωρεάν ενημέρωση για όλες τις συναλλαγές που κάνουμε με την κάρτα με την υπηρεσία Alpha Alerts.
  • Η Αegean Bonus Visa, προσφέρει όλα τα προνόμια της Αegean Bonus Visa Debit και επιπλέον, εκπτωτικό κουπόνι για μία πτήση, κουπόνια δωρεάν αποσκευής (έως 23kg) και δωρεάν χρήση της υπηρεσίας Fast Track, ενώ προβλέπει διευκολύνσεις όπως: δωρεάν χρήση της υπηρεσίας Alpha Alerts καθώς και τη δυνατότητα άτοκων δόσεων για συναλλαγές εντός AEGEAN ή στο εξωτερικό.
  • Ενώ για premium προνόμια η Aegean Bonus Visa Premium προσφέρει στους κατόχους της ένα αποκλειστικό πακέτο με όλα τα προνόμια της Αegean Bonus Visa και επιπλέον: δωρεάν εισιτήριο συνοδού για πτήσεις εσωτερικού και διεθνείς, κουπόνια δωρεάν επιλογής Upfront θέσης, εκπτωτικό κουπόνι για μία πτήση, την υπηρεσία VISA Luxury Hotel και τη δυνατότητα εκμετάλλευσης προσφορών, μέσω των διεθνών συνεργατών της VISA.

Ετοιμαστείτε για άμεση «επιβίβαση» με κάρτες Aegean Bonus Visa: διατίθενται από το Δίκτυο Καταστημάτων της Alpha Bank και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα alpha.gr/cards (πιστωτικές) ή μέσω της υπηρεσίας myAlpha Web (χρεωστική κάρτα).