Celestyal Cruises: Πούλησε το κρουαζιερόπλοιο Experience

Celestyal Cruises: Πούλησε το κρουαζιερόπλοιο Experience

Γιατί πήρε αυτή την απόφαση η εταιρεία

H Celestyal Cruises, παρακολουθώντας στενά τις παρατεταμένες επιπτώσεις της πανδημίας COVID-19 που συνεχίζουν να επικρατούν στην αγορά, αναθεώρησε τις βραχυπρόθεσμες προοπτικές όσον αφορά την προβλεπόμενη ζήτηση και την αντίστοιχη δραστηριοποίηση του στόλου της.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας, στο πλαίσιο αυτό -και ύστερα από εξέταση και μελέτη όλων των παραμέτρων- η Celestyal Cruises προχώρησε σε πώληση του κρουαζιερόπλοιου Experience, συνεχίζοντας κανονικά να λειτουργεί με τον ίδιο αριθμό κρουαζιερόπλοιων που είχε στη διάθεσή της και πριν από την πανδημία.

Όπως αναφέρεται, η συγκεκριμένη απόφαση παρέχει στην εταιρεία ενισχυμένη ρευστότητα, η οποία σε συνδυασμό με το μηδενικό χρέος προς τρίτους δημιουργούν ένα σταθερό οικονομικό υπόβαθρο που διασφαλίζει την επιτυχημένη επανεκκίνηση των κρουαζιέρων της το Μάρτιο του 2022.

Η Celestyal Cruises τονίζει ότι θα συνεχίσει τη λειτουργία της με τα δύο δημοφιλή κρουαζιερόπλοιά της, το Celestyal Crystal και το Celestyal Olympia, στα οποία έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές επενδύσεις τα τελευταία χρόνια.