Παραλίες Αττικής: Πού θα απολαύσεις τα φθινοπωρινά σου μπάνια

Παραλίες Αττικής: Πού θα απολαύσεις τα φθινοπωρινά σου μπάνια

Οι παραλίες μόνο με άμμο και καθαρά νερά

Οι καλές για την εποχή θερμοκρασίες ευνοούν τις βόλτες στις παραλίες. Η  Αττική διαθέτει παραλίες για όλα τα γούστα με ρηχά νερά, με βοτσαλάκι, πιο απομονωμένες ή οργανωμένες. Και φυσικά οι παραλίες της Αττικής με άμμο και καθαρά νερά κερδίζουν τις εντυπώσεις και έχουν φανατικούς αγαπημένους.

Σχινιάς

Μια από αυτές είναι η παραλία του Σχινιά όπου μπορείς να απολαύσεις μπάνιο από το πρωί έχοντας για σκιά τα αρμυρίκια και να μείνεις μέχρι να δύσει ο ήλιος. Είναι μια από τις παραλίες της Αττικής που προτιμούν οι οικογένειες και όχι άδικα. Εκτός, όμως, από τη φυσική σκιά, θα απολαύσεις μια παραλία με καθαρά νερά και άμμο. Αφράτη άμμος σε μεγάλη έκταση ιδανική για όσους αγαπούν αυτές τις αμμουδιές. Και φυσικά αποτελεί μια από τις αγαπημένες παραλίες της Αττικής για τα παιδιά. Ατελείωτο παιχνίδι ακόμη και το φθινόπωρο, τα σαββατοκύριακα όπως αναφέρει το exploringgreece.tv.

Λεγραινά

Την  παραλία των Λεγραινών θα την επιλέξεις αν σου αρέσει η άμμος και όχι το βότσαλο. Σε απόσταση μιας ώρας από την Αθήνα, θα απολαύσεις καθαρά νερά και ατελείωτη άμμο. Γι’ αυτό το λόγο αποτελεί, όχι άδικα, μία από τις ομορφότερες παραλίες που μπορούν να απολαύσουν οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου. Έχει άμμο μέσα και έξω και καταγάλανα νερά που θα σας ενθουσιάσουν. Όταν βρεθείς εκεί, μπορείς να κολυμπήσεις σε διπλανούς κόλπους και να απολαύσεις μεγαλύτερη ιδιωτικότητα. Η παραλία των Λεγραινών σε περιμένει. Για να εντοπίσεις εύκολα πού βρίσκεται, συμβουλέψου τους χάρτες της Google.

Καλοπήγαδο

Την συγκεκριμένη παραλία την αποκαλούν και Βρωμοπούσι. Πρόκειται για μια όμορφη και αμμώδη παραλία με καθαρά νερά στα ανατολικά της Κερατέας. Επειδή πιθανόν να θες να περάσεις όλη τη μέρα σου εκεί, μην παραλείψεις να πάρεις μαζί σου όλα τα απαραίτητα. Εκτός από ομπρέλα και ψάθα, γέμισε καλού κακού το ψυγειάκι σου και καλή απόλαυση.