Πελοπόννησος: Τρεις παραλίες για να πας μονοήμερη εκδρομή

Πελοπόννησος: Τρεις παραλίες για να πας μονοήμερη εκδρομή

Μαγικά τοπία για να χαρείς το ηλιοβασίλεμα

Οι παραλίες της Πελοποννήσου αποτελούν ιδανικό προορισμό ακόμη και το φθινόπωρο. Είναι σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα και θα σε μαγέψουν με τις ομορφιές τους.

Ηραίο Κορινθίας

Η παραλία στο Ηραίο Κορινθίας αποτελεί μια από τις πιο καλές κοντινές επιλογές όσον αφορά τις παραλίες στην Πελοπόννησο. Η συγκεκριμένη παραλία έχει και κάτι το ξεχωριστό. Είναι μια εντελώς διαφορετική παραλία καθώς έχει θέα στον αρχαιολογικό χώρο που βρίσκεται στην περιοχή. Στην μικρή αυτή σχετικά παραλία θα απολαύσεις καθαρά νερά ενώ αποτελεί ένα απάνεμο μέρος τις περισσότερες μέρες. Η κοντινή του απόσταση από την Αθήνα είναι στα πολύ θετικά μιας και θα την βρεις μόλις 18 χιλιόμετρα από το Λουτράκι όπως αναφέρει το exploringgreece.tv.

Βραχάτι 

Η παραλία στο Βραχάτι είναι για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες. Και σίγουρα αποτελεί την σταθερή και καλή επιλογή για μονοήμερη κοντά στην Αθήνα. Μια από τις παραλίες στην Πελοπόννησο που μπορεί σταθερά να αποτελεί την εκδρομή της τελευταίας στιγμής. Διαθέτει καθαρά και ρηχά νερά πράγμα την οποία την καθιστά αγαπημένη για οικογένειες με μικρά και μεγάλα παιδιά. Επιπλέον είναι μια πολύ οργανωμένη παραλία ώστε να μην σου λείψει τίποτα. Ωστόσο, αν θες μπορείς να πάρεις μαζί ομπρέλα και πετσέτα και να αράξεις όπου θέλεις.

Στέρνα

Αποτελεί μια από τις κρυφές παραλίες στην Πελοπόννησο, σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα. Μια από τις παραλίες – διαμάντια του Δήμου Λουτρακίου που σε καλεί να την εξερευνήσεις και να απολαύσεις βουτιές σε κρυστάλλινα νερά. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που την παραλία Στέρνα την αποκαλούν και «Γαλάζια Λίμνη». Το γεγονός ότι δεν έχει πολύ εύκολη πρόσβαση την κάνει να μην έχει τόσο κόσμο όποια μέρα κι αν πας. Ακόμη όμως κι αν δυσκολευτείς και εσύ να την προσεγγίσεις, να θυμάσαι ότι σε περιμένει εκεί ένα παραδεισένιο τοπίο με κρυστάλλινα νερά.