Προσήλι: Η οικογενειακή παραλία στην Αττική που έχει πάντα νερό… λάδι

Προσήλι: Η οικογενειακή παραλία στην Αττική που έχει πάντα νερό… λάδι

Βρίσκεται περίπου μια ώρα μακριά από την Αθήνα

Εάν θέλετε να απολαύσετε μερικές χαλαρές στιγμές στην παραλία χωρίς να ταλαιπωρηθείτε με αποστάσεις σας βρήκαμε την ιδανική και δεν είναι άλλη από το Προσήλι. Η οικογενειακή αμμουδιά που εκτός από ρηχά και καθαρά νερά έχει ακόμη ένα πλεονέκτημα. Είναι απάνεμη με αποτέλεσμα το νερό της να είναι σχεδόν πάντα λάδι που λέμε. Αξίζει να μπει στη λίστα σου για μια κοντινή απόδραση κοντά στην Αθήνα.

Η παραλία Προσήλι βρίσκεται περίπου μια ώρα μακριά από την Αθήνα. Και μόλις φτάσεις εκεί θα διαπιστώσεις ότι πρόκειται για μια από τις πολύ πράσινες παραλίες της Αττικής. Ένα τοπίο μέσα στα δέντρα με πυκνή βλάστηση και δροσερά νερά που συνοδεύεται από ψιλό βοτσαλάκι. Στα συν είναι φυσικά το γεγονός ότι μπορείς να απολαύσεις την δροσιά και την φυσική σκιά των δέντρων. Μπορείς, ωστόσο, να έχεις πάντα μαζί σου την ομπρέλα σου για να την βάλεις όπου θες στην παραλία όπως αναφέρει το exploringgreece.tv.

Το σημείο που βρίσκεται η παραλία, κοντά στο Πόρτο Γερμενό επιλέγεται πολύ συχνά από οικογένειες. Εκτός από την κοντινή απόσταση σε σχέση με άλλες παραλίες της Αττικής, σημαντικό είναι ότι η εν λόγω αμμουδιά προστατεύεται από τους βοριάδες. Αυτό την κάνει να έχει πάντα ήρεμα νερά σαν λάδι όπως συνηθίζουμε να λέμε. Μπορείς να εντοπίσεις εύκολα το Προσήλι μέσα από τους χάρτες της Google και να απολαύσεις το μπάνιο σου στην βοτσαλωτή παραλία με τα γαλαζοπράσινα νερά.

Παραλίες στην Αττική με λίγο αέρα

Εκτός από το Προσήλι όμως υπάρχουν και άλλες παραλίες που μπορείς να απολαύσεις απάνεμα το μπάνιο σου. Μια από τις παραλίες της Αττικής που δεν την πιάνει καθόλου αέρας βρίσκεται στη Βουλιαγμένη. Αν σου αρέσει, πάντως, γενικώς να εξερευνείς την Αττική, σου προτείνουμε και την παραλία που μοιάζει με έναν μικρό Μπάλο.